|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy ktos to uzywal?
hej dziewczyny mam do was pytanko czy ktoras z was kupila to urzadzenie i uzywala na swojej skorze?strasznie mecze sie ze swoja skora mam tradzikowa cere i bardzo zniszczona wieloletnimi smarowaniami masciami i wogole i chcialam cos kupic co by mi pomoglo ale slyszalam ze tvmakrety to bzdura dajcie znac co i jak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktos to uzywal?
A co to wogl jest?? Nie widziałam reklamy tego.
Ale jak to z tv marketu to chyba nie ma co spodziewać się efektu takiego jak w reklamie - zresztą o tych reklamach to już wiadomo jak to z nimi jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tak , to bzdura, to wyglada na sprzet a'la vacuum spray ale nie wiem bo pierwsz raz widze taka zabawke, nie oplaca sie bo nawet wygladem nie przypomina czegos wartego uwagi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
na wyglad to trudno co kolwiek oceniac moze warto wejsc na strone i poczytac o tym a pytanie kieruje go dziewczyn ktore moze to juz zakupily
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
widziałam dziś rano w TVmarkecie jak przedstawiali to 'cudeńko' i jakie efekty robił na paniach... niestety - w rzeczywistości nie ma co sie spodziewac takich rezultatow...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.