|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
OPERACJA PLASTYCZNA nosa!
Hej,mam pytanie:Czy któraś z Was robiła sobie może operację plast.nosa?Chciałabym wiedzieć,jakie są efekty(ok?tak jak miało być?)i ile w innych miastach ta przyjemność kosztuje(bo u mnie-tzn. w jednym miejscu-szpitalu im.Barlickiego:1500-2000 zł)itp...
PS.Ja mam-od 22 lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: OPERACJA PLASTYCZNA!
Hexe, mialam taka operacje 3 lata temu w Warszawie, chyba u najlepszego specjalisty w tej dziedzinie - dr. Sankowskiego. Wtedy zaplacilam 2000 zl. Efekty nie sa rewelacyjne, ale to chyba z mojej winy. Zoperowano mi czubek nosa, ktory wygladal kiepsko - byla to taka kulka, w dodatku lekko skrecala w prawo [img]icons/icon9.gif[/img] Chcialam tez, zeby nos GENERALNIE zmniejszyc, ale kiedy przed zabiegiem lekarz uprzedzil mnie, ze istnieje mozliwosc tzw. "tamponady", czyli wepchnięcia do nosa całej masy tamponow, zeby zahamować krwawienie, to powiedzialam, ze absolutnie nie chce, bo sie udusze itd. itp. I myśle sobie, ze on sie po prostu przestraszył i nie poszedł na całość [img]icons/icon12.gif[/img], czyli zrobil, to co mógł, żeby nie było konieczności zastosowania tej tamponady. Ostatnio coraz cześciej myślę, żeby iść na powtórną operację - w sumie nie było to złe - trwało ok. 2 godzin, spędza się tam noc, następnego dnia do domu z opatrunkiem.
pozdrawiam, Ania Hexe napisał(a): > Hej,mam pytanie:Czy któraś z Was robiła sobie może operację plast.nosa?Chciałabym wiedzieć,jakie są efekty(ok?tak jak miało być?)i ile w innych miastach ta przyjemność kosztuje(bo u mnie-tzn. w jednym miejscu-szpitalu im.Barlickiego:1500-2000 zł)itp... > PS.Ja mam-od 22 lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem Twój problem jednak odradzam operację ... chyba że naprawdę dobrze się "wywiesz" na temat lekarza. U nas chyba ciężko o taki wywiad, koleżanki nie polecają sobie chirurgów plastyków przy kawce. Operujemy się tam gdzie jest to możliwe, a efekty są różne..
Koleżanka zoperowała sobie nos - bardzo ładna dziewczyna nie narzekała na brak powodzenia, tylko tego nosa jej brakowało do szczęścia chyba, (choć dodawał jej uroku) teraz wygląda jak świnka, nos ma po prostu prawie dosłownie skrócony - ścięty i strasznie nienaturalny...żałuje Musisz więc bardzo uważnie wybrać sobie specjalistę i dobrze się zastanowić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To prawda. Znam dwie osoby, ktore 'poprawily' sobie nos. Jedna takze wyglada jak swinka. Ma malutki, zadarty do gory nosek. Wyglada to nienaturalnie. Natomiast druga jest zadowolona z efektu, natomiast odczucia uboczne sa podobno nie do zniesienia. Operacje miala ponad 1/2 roku temu, a do tej pory ja boli nos. Nawet jak ma katar to bierze zwolnienie z pracy, poniewaz nie moze wytrzymac z bolu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.