|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Makijaż jak z teledysku
Zbliża się sylwester, a ja już zastanawiam się jaki makijaż sobie zrobić, czy coś organizować w domu, czy wyjść...Proszę teraz Was o pomoc jak wykonać taki makijaż, jaki ma Cassie? Ale przecież, ja mam niebiesko-zielono-szare oczy, ciemna karnacje skory,czarną oprawe oczu, ciemne włosy.... Czy aby na pewno mogłabym sie malować tak samo?!
![]() Ponizej podaje link do polskiej galerii z jej zdjęciami: http://cassie-source.net/photos/ Z góry bardzo dziekuje za pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Makijaż jak z teledysku
A czemu nie? jej makijaz jest w zasadzie taki "niewidoczny", tzn nie ma kolorów, które mogłby Ci nie pasować. Jedyne co Was rózni to chyba kolor oczu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja tam jeszcze widzę jasny cień na górnej powiece przy wewnętrznym kąciku
![]() No i złoto-brązowy błyszczyk, lekki podkład i puder rozświetlający/brązujący na policzki ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak na moje oko to na górze jest jasny cień, od połowy oka do zewnątrz wygląda mi to na czarną kreskę, a na dole jakby pociągnięte ciemnym brązowym cieniem. A poza tym to dużo grafiki komputerowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.