|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
cytaty nauczycieli
Często nasi nauczyciele "palną" coś bez zastanowienia.
Wpisujcie te najciekawsze słowa waszych "ticzerów." np: "jak nie dowidzicie to proszę zauważyć" "ja nie moiwe o policzenie, ja mowie ze to mozna policzyc" "rozumiem ze mozesz nie miec zdolnosci matematycznych,ale x-y mozesz wskazac" "moze oddzielne siedzenie pozwoli wam myslec" "ja nie jestem z wami w przedszkolu" "jezli mowisz ze "umiesz" to ja nie wiem czy umiesz czy nie umiesz" "no to teraz wyzywajace cwicznie"
|
|
#2 |
|
Mrs Mrau
|
Dot.: cytaty nauczycieli
o ile mnie pamiec nie byli to już byl taki watek.Skorzystaj z wyszukiwarki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
"Masz problem to się przywiąż"
"Dobra...Pożyczasz z tej liczby...A kiedy oddasz?"
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
"rozchyl nogi bo musze zobaczyc co tam masz".
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio moja wychowawczyni "Dawid! Przestań klepać konia i chodź tu!". Oczywiście pani się poymliło, bo chodziło o kozła przez którego się przeskakuje
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiądz: "... przykładem może być szynka z tesco..." a ktoś z klasy: "widział ksiądz, kiedyś szynkę z tesco? Ja myślałam, że szynka jest ze świni"
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
na matmie:
"Opasajcie okrąg" "Czy Ty nie za dużo mówisz?" "Rozlyczymy sie pod koniec roku przy tablycy" dodam, że to nie było powiedziane przez przypadek. poprostu tak mówi.
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w gimnazjum pare lat temu: babka od historii:"nie jestem czekolada by mnie lubic lub nie "
A obecnie facet od PO: "przelece zaraz wszystkie . ... zeszyty"Albo na kartkowce .. :" nie wkladajcie pieniedzy.. numer konta przesle smsem " OCzywiscie zartuje
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
"jesteście sto lat za murzynami"
"wy wszyscy macie wodogłowie" "teraz młodzież żyje według zasady 'tumiwisizm' " " kretyni z was" - to już było obraźliwe... hmm...... |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się co było w 5 klasie podstawówki. Mój nauczyciel od WFu na początku roku "Nazywam się Mirosław Rupek. Proszę nie zmieniać pierwszej litery
"
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
dubel sorki
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2006-12-02 o 14:45 Powód: dubel sory |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
korzystalam z wyszukiwarki i nic takiego nie znalazlam.moze jestem slepa. coz
moj wychowawca "jestes trupem!!!!!!polonistyczny m" "poglaszcze Cie po krzesle,moze Cie to troche dowartosciuje" "nie wahcajcie korektorow bo pozniej chodzicie tacy dziwni'
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Nudny ten sam tekst przez wszystkie lata
![]() "Jak Was słucham to mi ziemniaki w piwnicy gniją" |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
żona
|
Moja wych. jak widzi dziewczyny z golymi brzuchami to mowi "Egzotyczne tancerki"
-Uwaza ze moja klasa jest taka glupia i tepa i mowi "Skóry i maczugi i do buszu was wysłać" - "...jak dzieci z epoki kamienia łupanego" - "Nie bede z Tobą debatować" - "Pomieszanie z poplątaniem macie w glowach" - 'Naprawde uwazacie ze jestescie tacy mądrzy?" - czesto do dziewczyn mowi "Słodkie idiotki..." to tez jest obraźliwe:| A babka od matmy chodzi na sprawdzianie obok lawek i siedza dwaj koledzy w lawce... jeden mowi do drugiego "daj gumke", a drugi odpowiada "nie mam" a babka mowi " no wiesz co Kamil, w tym wieku to juz powinienes nosic zawsze przy sobie"
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
szaja błysnełabys jakimś swoim lapsusem, a nie
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
na początku roku: "oceny dostajecie za co dostawaliście- czyli jajka, indyki i inne smakołyki"
i kultowe już u nas "pokaż palcem gdzie ja patrze"
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
Jak tylko sobie przypomnę, to napiszę
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze proche powiedzonek nauczyciela z informatyki:
"za grosz szacunku dla moich siwych włosów" [wcale nie są siwe] "jak zaraz zdejme swój pasek z big stara!" [to jak sie wkurzy] "mamusia zapomniała zrobić mi kanapki" [to jak coś je na lekcji]
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
"Bardzo lubię waszą klasę, lubię przychodzić na lekcje z wami. Często mi się śnicie. Tylko są tu takie szumowiny..."
"Co ty jakiś piźnięty jesteś?!" "Na strzelnicy nie wolno pić, palić, przeklinać ani używać wibratorów." "Na maturę nie wolno przynosić wibratorów, bo was z klasy wyrzucą." "Za trzy braki zeszytu daję łan zboża" "Ja nie myślę." "Liver to znaczy żołądek. A dokładnie wątroba" "To co ja mówię, a co myślę, to dwie zupełnie różne rzeczy." "Rozwiązałaś to zadanie sposobem dla tlenowanych blondynek. Mało tego - dla dwukrotnie tlenowanych blondynek!"
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Pani na fizyce pisze coś tam na tablicy.
Kolega "Piszemy to?" Baba "Nie, tańczymy! Chodź tu." Kolega podchodzi. A ona "No proszę zatańcz to co napisałam!" Albo podchodzi koleżanka do nauczyciela i z tekstem "dalczego pan mi tu wstawił jedynkę?!" - bo Cię kocham Elizko - a ja pana nie! - no trudno...
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
chemik
![]() "wszyscy patrza, a reszta obserwuje " "wszyscy jada, a reszta sie przyglada :P " kolezanka : "boze jaka ja jestem brzydka, nikt mnie nie bedzie chcial" chemik : "nie martw sie, alkohol jeszcze w sklepach jest "
Edytowane przez alaneczka Czas edycji: 2006-12-02 o 16:22 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
facet od infy - "tam stoi wiaderko, my się odwrócimy" wskazując na kosz na śmieci, kiedy ktoś zapyta się czy mooże do wc :P
" Olu! Dlaczego na mnie nie patrzysz? Jestem za stary? Mam tylko 62 lata" - też facet od infy... on w ogóle jest nie teges... głupek taki :P
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
ja niewiele takich tekstów zapamiętałam, ale:
"tu jest zbiór iksów, a tu zbiór igrów" "wsadź oko za firankę" "Czego użyjesz?!! MASKI GAZOWEJ? No to zanim jej użyjesz pożegnaj się z rodziną"
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
pani od biologi: '' napatrzajcie się szybko na ten rysunek .."
pani od geo: " Już zdąrzyłam przelecieć Łukasza... maturkę "
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Jak chodziłam do podstawówki chyba VI klasa .. to nauczycielka z polskiego vel wychowawczyni, była tak zła na moją klase tlumacząc coś, że powiedziała
"...do was to jak murem o ściane".. biedna nie mogła już do końca gimnazjum tego zapomnieć
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
nasza klasa zapisuje te teksty na forum. Przytocze kilka najlepszych - pana od polskiego:
- Kto chciał zgwałcić Józefa??(z bibli) - Czy Józef był owłosiony?? - Nowa szkoła, za nowego ministra, nasz uczeń - nasz pan. pan na niestosowną wypowiedz o biblii: ja tego nie powiedziałem, bo później powtórzysz to mamusi, mamusia księdzu, ksiądz biskupowi a biskup ROMANOWI, a ja sie z ROMANEM bawić nie będę, nie te podwórko i nie te zabawki... - Bo zaraz Cię wyrzucę przez zamknięte okno. - D jak dupa...(czytal odpowiedzi do testu, a,b,c luub d) - Kazania Nagie... będą momenty. - ...I świety Franciszek także sie rozebrał... To bedzie normalnie orgia teraz. - Zadanie domowe: wziąć potężny rozbieg i... walnąć głową o ścianę. - Proponuje poszukać na allegro jąder bobra.. Będzie z tego maść....(w sredniowiecznym tekscie byl przepis na taka masc) - Na wsi jest bezpiecznie. No co?? Marchewka cię zabije? - Czemu traktujesz mnie jak małą murzyńską dziewczynkę?? Czy naprawdę tak wyglądam?? - Kurde ty to jak masz dowcip to normalnie jaja jak beret. - Nic z dzisiejszego dnia nie rozumiem , ale jak widać nie muszę. - Jak to robią jelenie?? A więc jelenie robią to tak... (pokazywal nam na tablicy gody jeleni :P) - W starożytności jak facet miał ochotę to babę za łeb i za krzaki. A teraz to musi wzdychać i czekać jak mu się chce. - Gdy raz otworzyłem drzwi do auta kobiecie to jeszcze za to po łbie dostałem - Skończyć średniowiecze w listopadzie, a było przepowiedziane na styczeń... To dopiero jazda. - Na sprawdzianie w tej klasie kolega z ławki to twój największy wróg! pamiętajcie o tym. - Cisza dzieci , bo zaraz pojdziecie lepic bałwanka na dworzu. - Proszę być grzecznym, żebyśmy znaleźli się na portalu WP. - Ooo!! ... Mam pomysła.... - Jak zobaczę kogoś z tej klasy na polonistyce w Kolegium Karkonoskim to urwę mu łeb przy samych kostkach - Nieprzygotowanie to jest wtedy, gdy babka umrze, czy jakiś inny pies padnie, czy w dom uderzy piorun. A nie w takiej sytuacji. dziewczyna odpowiadala przy tablicy i nic nie umiała. na to nasz pan :- Stres?? Możesz sobie usiąść, mamy picie,moze chcesz skoczyc po kanapki, , mam w pokoju nauczycielskim. - Tak rycerza przeciął że konia mu zabił... hmm.... wrażliwe to konisko było. - Wybierz sobie jakiś przykład... czytaj Legenda o świętym Aleksym. - A co to za zwierzę ten asceta?? - To w takim razie Karol Wielki nie wiedział, że był królem Persji... - Opowiedz mi o Lamencie Świętokrzyskim [...](chlopak odpowiedzial nie na temat) Nie o tym[...](jeszcze raz odp nie na temat) POCZEKAJ KUŹWA!!! - Dobrze, że w tym kraju nie można nosić broni... Bo by było źle... - Co to jest pasja?? Tylko nie Mel Gibson!! - szukać siekiery?? (chlopak zle odpowiadal przy tablicy :P) - Uczucia zbiorowe w naszych czasach przejawiają się tylko o chłopcach z szalikami... Wtedy się dzieje... Troche tego duzo, ale nasz pan prof. jest bardzo zabawny. ![]() No i pani od historii: 1. Stożkowe piramidy 2. Nie bedziesz mial bogow cudzych na daremno 3. Nie mozna nie zabijac Pani od gegry: -Te pionowe linie- południki, to jak sie nazywają?? -siatka geograficzna dzieli się na równoleżniki i PÓŁNOCNIKI
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

"