|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kilka pytań...
....
![]() Edytowane przez Ev3 Czas edycji: 2009-08-21 o 18:03 Powód: Stare dzieje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka pytań...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie znamy szczegolów twoich przejsc chorobowych stad tez nikt znas nei moze sie na ten temat wypowiedziec. cesarka to tez porod dla kobiet ktore nie moga /nie chca rodzic naturalnie. nie ma w tym nic zlego ,wybrac cesarke ze wzgledu na stan zdrowia. to tez pytanie do lekarza prowadzacego. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Co do pierwszego pytania, wiem, że zdania są podzielone. Chciałam żeby doświadczone kobiety wypowiedziały się na ten temat i podyskutowały o tym...
Co do ciąży to nigdy nie wiadomo ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a o czym tu dyskutowac ,przeszukaj forum.mnie nie chce sie pisac 100 razy tego samego.
nie wypowiadam sie za wszytskich, ale o takich rzeczach mozesz pogadac z lekarzem ,kazde schorzenie i kazdy czlowiek jest inny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie chce być nie miła, ale... nikt nie zmusza Cie żebyś się tutaj wypowiadała, jeśli nie masz chęci to w czym problem?
Co do lekarza... nie będe się powtarzać...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kobieto o co ci chodzi ? jak narazie jako jedyna jestem skora ci pomoc a ty sie czepiasz .
tak trudno wrzucic haslo globulki w wyszukiwarke? mam ci opowiedzie co moich doswiadczeniach ?i wtedy bedzie ok? prosze bardzo globulki uzylam moze 3 razy ,okropna sprawa pieni sie to to ,trzeba wpychac do srodka,leje sie to to po poscieli,nogach ,chlupocze. gumek tez uzywalam przez 1,5 roku regularnie,nie pekla zadna,nie zaszlam w ciaze. co do cesarki ci nie pomoge bo rodzilam naturalnie ,nie mam tez problemów. z kregosłupem. prosze bardzo,dziekuje i do widzenia a raczej zeganam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Ty i twój partner powinniście zadecydować jaka forma bedzie wam odpowiadać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam Marta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za odpowiedzi m.a.r.t.a ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może tutaj znajdziesz jakie info o kobietach po operacjach http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=548&w=29923070 i bardzo przydatne forum http://scoliosis.myfreebb.com/viewfo...ca8ae0e7bfb752 Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.