|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Moja kolej:D
Mam do was prosbe, mozecie mi powiedziec jakie kolory makijazu i jaki ogolnie do mnie pasuje? W najblizszym czasie wybieram sie do fryzjera, mozecie mi doradzic jakas fryzurke :P ? dzieki
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Dot.: Moja kolej:D
alaneczka ładna z Ciebie dziewczyna..
Nie mam pojęcia jak z włosami..ale moze inne dziewczyny coś doradzą... A jesli chodzi o make up ... zauwazyłam ze masz małe oczy (sama mam takie i to tego z opadająca powieką- koszmar) Jesli chcesz je powiększyc maluj wewnętrzną srone oka..(tam gdzie pomalowałas czarną kredką) białą.. cieniami radziłabym jasnymi.. a jesli chcesz podkreślic oczy to stpniowo je przyciemnic.. Podkład... hmmm średnikryjący...ale i tak jestes ładna |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
dzieki silver1 i NoLQa za odzew
zaczesalam grzywke na bok, bo juz mi troche urosla nawet fajnie to wyglada :P a co do oczu... to nie da sie uch w jakis mniej drastyczny sposob powiekszyc :P? bo bez tych czarnych kresek czuje sie glupio ![]() buziaczki
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
co powiecie na takie fryzurki
?
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2006-12-20 o 16:06 Powód: Wklejenie zdjęć.... |
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
hejka
...kolor wloskow swietnie do Ciebie pasuje co do grzyweczki tez uwarzam ze powinna byc na bok,albo poprostu ja skrucic-albo ;P obciac jakos asymetrycznie !oczka raczej szeroko rozstawione wiec mozesz stosowac makijaz ktory je optycznie przyblizy czyli ciemny cien w wewnetrznym kaciku oka,jasny w zewnetrznym kaciku oka,rzesy tuszuj raczej do gory nie na bok.Odradzilabym Ci te czarne kreski!!pozatym podklad dobrany do koloru skory,od czasu do czasu mozesz zastosowac roz by podkreslic kosci policzkowe,co do ust to zadne ciemne szminki raczej jakies brudne roze itp,lub blyszczyki.POZDRAWIAM
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mozecie mi pomoc dobrac fryzurke :P ? w poniedzialek ide do fryzjera
. Włosy mam długie za łopatki
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny już dożo napisały..z linków podoba mi się 2 i ostatni...
jeśli chodzi o to co dziewczyny jeszcze nie poruszyły to wydaje mi się, że masz mało wyraźne usta. Myślę, że gdyby je tak czymś obrysować i do tego soczysty błyszczyk i superrr ale to tylko moje zdanie...
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś bardzo przyzwyczajona do kredki wewnątrz, to moze chociaż spróbuj ja troche "ograniczyć", maluj tylko w zwenętrznych kącikach. Albo zamiast kredki uzyj cienia, o mniej intensywnym kolorze, np ciemny brąz, albo grafit. Tak jak jest teraz nie wyglada zbyt dobrze. Ja też miałam kiedys manie malowania takich kresek, i dopiero na fotkach widziałam jak to źle wygląda. Oczy zapadaja się. Możesz też użyc białek kredki wewnątrz, jak zasugerowała silver, a pod nią ciemny kolor. Musisz popróbować i na pewno się uda wyczarować jakis lepszy mejkapik!
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
dzieki
talk-a ja tez jestem za 2 i ostatnia tylko nie moge sie zdecydowac no ale na to mam jeszcze czas:P candibar ta kredka powinna byc o ton ciemniejsza od koloru ust czy juz mi sie myli ? Jutro kupie sobie biala kredke i zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tej bialej kreski na powiekszenie,to tylko z nia nie przesadz:P juz delikatnie malowana wystarczy ...
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki
![]() ktora, bo nie moge sie zdecydowac ;( a ide dzisiaj do fryzjera
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza!
Powodzenia! Wklej fotki jak wrócisz!
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
tez tak uwazam....
pierwsza ![]() bo obecna wydaje sie za ciezka jak dla twojej buzki ![]() pozdro i czekamy na rezultat! |
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
pierwa! pierwsza!
i wjklejaj szybko zdjatkA już się nie potrafimy doczekac
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
a mnie sie podoba bardziej ta druga..ale hyh ta pierwsza tez nie jest zla
czekam na wyniki
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
ja stawiam na druga
jest inna niz te wszystkie oklepane fryzurki powodzenia i zaraz po powrocie wklejaj fotki
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
o i slonecznik okreslila to tak jak trzeba
bo brakowalo mi slow do opisania tej drugiej fryzurki
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Masz za gęstą grzywkę...nie widać brwi.....Grzywka nie może być taka ciężka bo przytłacza Twoją delikatną urodę
Z tych dwóch fotek stawiam na pierwszą. Trudno mówić o makijażu skoro dokładnie nie widać twojej buzi.....grzywka wiele zasłania W twoim wieku nie trzeba wielu kolorowych kosmetyków: wystarczy czarny tusz do rzęs błyszczyk, wyregulowane brwi. Jeżeli uzywasz podkładu to powinien być o lekkiej konsystencji, żeby nie wyglądać jak w masce Nie podobaja mi się też kreski, zwłaszcza te dolne
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
ok dziewczynki bylam u fryzjera i wieczorkiem postaram sie wkleic zdjecia
bo teraz nie wyrobie sie
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
aleee jaka fryzurke sobie zrobilas?? jejq czekam na fotki
dawaj dawaj
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jestem ciekawa Twojej przemiany
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo podoba mi się ta pierwsza fryzurka...
Niestety mam za krotka grzywke rzeby zrobic ja tak calkiem na bok... ![]() Ale mam nadzieję ze tobie wyszlo jak nalezy;];] Czekam na fotki ;] Pozdrawiam
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

to najwazniejsze :P a na makijazach sie nie znam!
nawet fajnie to wyglada :P 

no ale na to mam jeszcze czas:P 

Powodzenia! Wklej fotki jak wrócisz!