|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Dylematy Hipokryzji - pomózcie z decyzją
Witam Wizazanki
![]() Chciałam sie poradzić was (bo wiem, ze na was zawsze mozna liczyc ) w sprawe moich włosów. Myslałam o jakiejś małej zmianie, a własciwie to kilka wersji chodzi mi po głowie. Otóż sprawa nr 1.) kolor - mój obecny to czarny, zresztą całkiem "fajnie" się w nim czuje, ale ... no własnie jest pewne ale .... wyszperałam na wizazu b. fajny kolorek(zdj. 1), na który zachorowałam. Wiem, ze z czarnego cięzko zejść, no ale jak sie upre to zobaczymy. Teraz kwestia i to prośba do was drogie wizazanki, czy mi będzie pasował ? 2.) proste czy loczki ? Jak to bywa w moim zwyczaju, nastawiłam się na "mokrą włoszkę" i tu jest problem z długością moich włosów. Wiadomo na długich wyglada ślicznie, a jak by wygladało na moich ? włos sie skróci, w dodatku mam mocno wycieniowane włosy i pozostałości po grzywce która, wcale długa nie jest ... nie bedą sterczec ? i znowu typowa mokra włoszka - drobne loczki ? czy te troszke grubsze - i tu moge sie pochwalić swoimi (zdj. 2) co prawda po wałakach ale jakieś rozeznanie mniej więcej co do wyglądu jest ....a moze jednak proste ? chemiczne prostowanie - chodzi mi również po głowie, gdyż prostownica mnie nie zadowala niestety, po wyjściu na dwór żyją własnym, zyciem i jak, ze część prawą moich włosów można przeboleć tak na część lewą patrzeć nie moge! I na koniec stan faktyczny moich włosów. Wizażanki proszę o pomoc ! tylko nie weźcie mnie za niezdecydowaną, ot taka mała rozterka ![]() Pozdrawiam cieplutko, Hipokryzja
Edytowane przez 201606210931 Czas edycji: 2008-02-29 o 23:29 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dylematy Hipokryzji - pomózcie z decyzją
up up co jest nikt nie pomoze ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Bardziej mi się podobasz w kręconych włosach, nadają Ci charakteru. Co do koloru niestety Ci nie pomogę, bo sama nie farbuję.. ale mogę Ci jedynie odradzić prostowanie chemiczne.. Jeżeli masz włosy farbowane, prostowanie chemiczne jest zakazane. Co prawda gorzej, gdybyś rozjaśniała, ale słyszałam o przypadkach kiedy dziewczynom po wyprostowaniu chemicznym po prostu pokruszyły się włosy! Do takiego zabiegu trzeba mieć w 100% zdrowe włosy.. ale po co je niszczyć?
Niestety więcej Ci nie pomogę ![]() ps. pierwsza moja myśl, gdy zobaczyłam tytuł "kto na forum fryzjerskim zakłada wątek o hipokryzji?" a dopiero potem zorientowałam się o co chodzi
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
dzieki serdecznie za odzew. Chyba zrezygnuje z tego cheicznego prostowania, czytałam w innym wątku, ze i tak trzeba później prostować ... no i kondycja, nie chce żeby mi wypadłY :O
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
w loczkach jest ci ślicznie
Nie prostuj, szkoda włosów. Czarny Ci pasuje, ale ten kolor który zamieściłas tez ładny, mozesz cos z nim pokombinowac, zawsze to jakas zmiana
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
mi najbardziej podobasz sie na fotce nr 2 (czyli na pierwszym na ktorym Cie widac)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

(zdj. 2) co prawda po wałakach ale jakieś rozeznanie mniej więcej co do wyglądu jest ....
niestety, po wyjściu na dwór żyją własnym, zyciem i jak, ze część prawą moich włosów można przeboleć tak na część lewą patrzeć nie moge!