|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
oriflame:))
Mam pytanko
![]() ![]() ![]() prosze tez bardzo o opinie dotyczaca maseczek (str 46),kosmetykow "oczyszczajacych" ze str.47,kosmetyki z aloesem,szampony,i przedw szystkim co mozecie powiedziec o MArine Elements-czyli wszelkie kosmetyki do usuwania cellulitu itd ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: oriflame:))
Puder do cery tłustej i mieszanej jest dla mnie idealny [img]icons/icon10.gif[/img] , ładnie matuje moją cerę, nie jest bardzo widoczny na twarzy i jednocześnie dobrze kryje skazy na mojej buźce. CO najważniejsze nie jest drogi. [img]icons/icon36.gif[/img] Maseczka z glinką jest również ciekawa, matuje , rozjaśnia buźkę. Cytrusowa maseczka fajnie odświeża i oczyszcza skórę. Ogólnie lubię te maseczki, polecam Ci. Zaglądnij sobie do KW tam znajdziesz na pewno dużo opini o kosmetykach Oriflame. Ja ogónie jestem zadowolona z większości z nich, nie mam zastrzeżeń. [img]icons/icon40.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi konkretnie o Marine Elements, to fantastycznie pachnie, ale działanie antycellulitowe jest znikome, przynajmniej w moim przypadku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niedawno kupiłam puder matujacy Oriflame i ma jedna ciekawa ceche: to najmniejszy puder jaki widzialam, ma 4gr!!!!i wielkosc cieni do powiek , pojedynczych. I moim kolejnym pudrem bedzie opisywany w KW Chanel, 30 gramow za 160 a jakosc wogole nieporownywalna. Jezeli chcesz dobry i tani puder matujacy polecam Rimmel, 3xwiekszy od Oriflame a kosztuje 24zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ojoj... [img]icons/icon38.gif[/img] pomyliłam się...miałam na myśli podkład do cery tłustej i mieszanej, nie puder
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.