|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
I co by tutaj zrobić (ze sobą)???
od lat ten sam kolor! od lat ta sama fryzurka, czyli nijaka;( Teraz postanowiłam zapuścić włoski, ale czy wytrwam????
Narazie mam troszke niewyrażne zdjęcie, postram się coś jeszcze poszukać! Podpowiedzcie coś proszę |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: I co by tutaj zrobić (ze sobą)???
najpierw odpowiedz na pytania zawarte w tym wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163151 to pomoze w doborze koloru włosów ![]() Przydałyby sie tez troche wyraźniejsze zdjęcia
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: I co by tutaj zrobić (ze sobą)???
A więc tak
Jak się opalam- na brązowo Kolor oczu- zielony, niebieski , nie wiem od czego to zalezy, raz jest tak a raz tak Piegi- brązowo - rude, nasilają się latem, w głównej mierze występują na twarzy Cera- szara, zmęczona, blada, szczególnie teraz zimą Włosy- ciemne nie sa czarne ani brązowe, takie jakieś trudne do układania, szybko "klapnące". próbuje zapuszczać, nie byłam u fryzjera od września Oprawa oczu- ciemna, i do tego te since pod oczami, a jak się nie wyśpię to jeszcze worki Usta- hm....blado czerwno-rózowe Ubieram się raczej w spokojne "kolory", stonowane, czarny, biały, brązowy. nie lubie zielonego |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.