|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
POMYSŁY NA DOMOWE SPA ZAMIAST SYLWESTRA OUTSIDE:p
hej dziewczyny
tak mi sie złożylo w tym roku ze jestem sama w sylwestra w domu tzn z rodzicami... moj chlopak wyjechal do pracy za granice no zostalam "samotna" :P ale nie bede sie uzalala nad soba ze mnie nikt nie kocha i nie lubi skoro siedze w sylwestra w domu... postanowilam sobie zrobic takie domowe spa :P problem w tym ze moze pomoglybyscie mi wymyslic co mozna robic przez 3 godziny e swoim cialem?:P1. depilacja:P 2. peeling ciala 3. kapiel w pianie z kieliszkiem czerwonego wina?:P 4. wybalsamowanie calego cialka od stóp po szyje 5. maseczka na twarz 6. odzywka na wlosy? a co dalej? macie moze jakies pomysly? cos nowego czego moje cialko "nie doświadczylo" ze tak powiem :P podzielcie sie pomyslami czo?
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: POMYSŁY NA DOMOWE SPA ZAMIAST SYLWESTRA OUTSIDE:p
hmm... scieranie piet?
nie wiem nic innego nie przychodzi mi do glowy ale bardzo dobry pomysl na sylwestra! |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
witam ja tez mam sylwestra w domku
i planuje domowe SPA1.na początek 1 godz ćwiczeń (relax) 2.później peeling kawowy, depilacja 3.balsamek do ciała o slicznym zapachu (magnoli) 4.zrobie sobie zabieg anty celulitowy (wycisne sok z cytryny wsmaryje w nózki, posladki i owine folią spozywczą na 30 min troszkę piecze i mrowi ale pomaga) 4.nastepnie masaż całego ciałka 5.pomaluje paznokcie kupiłam takie sliczne ozdoby i lakier nie bedą się marnowac ![]() 6. zapale świeczki zapachowe 7.wymysle postanowienia noworoczne i zrobie maseczkę dotleniajacą z soray8.i bede piła duzo czerwonej herbaty
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Super pomysł, też niestety siedzę w domku więc chętnie skorzystam
. Oprócz propozycji, które podałyście można jeszcze zapalić kadzidełka zamiast albo oprócz świeczek - większe wrażenia zapachowe , wyregulowac brwi, nałożyć maseczę na dłonie <może parafinową>, wymoczyć pazurki w podgrzanym olejku rycynowym i tymże wysmarować rzęsy, w czasie leżenia z maseczką na twarzy posmarować tez usta miodem albo jakimś balsamem, włączyć relaksującą muzyczkę i nie przejmowąc się petardami za oknem
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tzn po wyrywaniu włosków Nogi mogłyby to źle znieść
Edytowane przez ka_tula Czas edycji: 2006-12-30 o 20:51 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
ano własnie chcialam...
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
do siego dziewczyny
D Edytowane przez Mysia_ Czas edycji: 2007-11-23 o 23:03 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
nom ... i jak macie wiecej pomysłow?![]() ![]() ![]()
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
aha tak przy okazji :P czy prostownica aluminiowa bardzo niszczywlosy? dostalam taka na gwiazdke i nie wiem jak czesto moge uiczywac by sie wlosy nie zniszczyly...czy nalezy czyms pryskac? jestem calkiem zielkona jesli chodzi o temat prostownic...aha i przepraszam ze zadaje pytanie pomimo iz o prostownicach bylo wiele watkow...ale bardzo wolno mi sie stronki ładują.. przepraszam
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Unikam takiego połączenia.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
torturowanie sie dzisiaj/ depilatorem ?.Dziekuje bardzo
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
wsłpaniały wątek
. ja sobie zafunduję takie SPA jak wrócą od qmpla, czyli gdzieś o 2 w nocy. przynajmniej nie będę się nudziła .pozdrawiam
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
baardzo fajny pomysł. Ja gdybym siedziała w domciu to też bym sobie coś takiego zafundowała
do tego bym jeszcze na karteczkach powypisywała postawnowienia noworoczne i moze bilans starego roku? O i można przecież sobie jeszcze potańcować z rodzicami Wszystkiego dobrego w nowym roku kochane Wizazanki |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
i jak wyszły wasze Mini Sylwestrowo-Noworoczne Saloniki SPA?? Ja nie trzymałam się ściśle wszystkich punktów, ale ;P :
-wzięłam prysznic, uzyłam żelu z próbki, czyli innego niż zawsze -zrobiłam peeling peelingiem Nivea Ryż i Lotos -ogoliłam sobie nóżki <zacięłam się przy tym...na dużym palcu ;> -wysmarowałam biust próbka kremu do biustu, a ciałko balsamem ujędrniającym -twarz posmarowałam differinem <to taki lek na trądzik> -po oczy wklepałam żel do tego przeznaczony -posmarowałam rzesy odżywką i usta balsamem -umyłam włosy i nałożyłam maske -wyregulowałam brwi -zapaliłam swieczki i kadzidełka i siedze sobie tak ;P
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. moze dzisiaj sobie zrobie takie domowe SPA. jednak balowałam do samego rana i nie mam narazie sił na tego typu zabiegi .
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

tak mi sie złożylo w tym roku ze jestem sama w sylwestra w domu tzn z rodzicami... moj chlopak wyjechal do pracy za granice no zostalam "samotna" :P ale nie bede sie uzalala nad soba ze mnie nikt nie kocha i nie lubi skoro siedze w sylwestra w domu... postanowilam sobie zrobic takie domowe spa :P problem w tym ze moze pomoglybyscie mi wymyslic co mozna robic przez 3 godziny e swoim cialem?:P

. Oprócz propozycji, które podałyście można jeszcze zapalić kadzidełka zamiast albo oprócz świeczek - większe wrażenia zapachowe
, wyregulowac brwi, nałożyć maseczę na dłonie <może parafinową>, wymoczyć pazurki w podgrzanym olejku rycynowym i tymże wysmarować rzęsy, w czasie leżenia z maseczką na twarzy posmarować tez usta miodem albo jakimś balsamem, włączyć relaksującą muzyczkę i nie przejmowąc się petardami za oknem