|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wschodnia Polska
Jakie ciekawe miejsca do zwiedzenia mozecie polecić we wschodniej Polsce.Kojarzę zabytkowy Zamość i Kazimierz nad Wisłą ale w tej części kraju musi być więcej ciekawych miejsc.Powiedzcie co jeszcze można zwiedzić w tych okolicach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wschodnia Polska
na pd wsch sa piekne zamki w Krasiczynie, Łańcucie, Nowym Wiśniczu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
przy okazji kazimierza warto odwiedzic zamek w janowcu i nałęczów (park zdrojowy, spa, muzeum bolesława prusa),
lublin tez niczego sobie - ładna starówka, deptak), chełm jest tu malownicza starowka, podziemia kredowe, bazylika, roztocze - zwierzyniec z kosciołkiem na wodzie, sciezkami spacerowo - rowerowymi, gdzie mozna spotkac koniki polskie; poludniowo - wschodnia Polska to takze przemysl, jarosław, lezajsk polnocno - wsch to białystok, puszcza białowieska jest tez sporo małych miejscowosci, ktore mozna odwiedzic po drodze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
niby coś tu jest, ale jakoś tak szaro momentami. (ale ja nie chcę zniechęcać, mi się po prostu już znudziło)
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.