|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
18 lat i krem przeciwzmarszczkowy??
Witam [img]icons/icon7.gif[/img]
Czy 18-letnia dziewczyna z tłusta cerą może stosowac kosmetyki do cery dojrzałej? Mam na mysli krem nivea visage Q10. Pare razy podkradłam go mamie z łazienki (tylko nie mówcie nikomu [img]icons/icon7.gif[/img] ) i wydaje mi sie ze moja buzia zrobiła sie bardziej nawilzona i jędrna. Czy moge stosowac taki kosmetyk czy jest on dla mnie zbyt silny? Jesli okaże sie ze powinnam jednak zrezygnować z tego kremu to czy któras z niezastąpionych wizażanek mogłaby polecic mi jakis dobry kremik który dobrze działałby na moją przesuszoną kosmetykami wysuszającymi cere? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: 18 lat i krem przeciwzmarszczkowy??
Szczerze mówiąc, o tym kremie jest powszechna opinia "pic na wodę, fotomontaż" [img]icons/icon12.gif[/img], podobno żadnych zmarszczek nie redukuje. Za to, zapewne dzięki bogatszej konsystencji niż popularne kremy nawilżające, lepiej odżywia skórę, poprawia jest koloryt. Dlatego Twoje wrażenia są w pełni adekwatne do faktycznego sposobu działania tego kremu. [img]icons/icon7.gif[/img]
Osobiście tak młodemu dziewczątku nie polecałabym kremów przeciwzmarszczkowych, ale jeśli skóra wymaga więcej niż tylko nawilżenia - kremów z witaminami, szczególnie zimą. Pooglądaj oceny takich kremów w dziale Kosmetyk Wszech Czasów, na pewno wybierzesz coś dla siebie. [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Cześć! Używanie takiego kremu na pewno Ci nie zaszkodzi
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hejka
Dziekuje za odpowiedz. Jesli uwazacie ze ten kremik mi nie zaszkodzi to bede sobie go dawkowac nadal [img]icons/icon7.gif[/img] A co do skutecznosci w walce ze zmarszczkami to chyba faktycznie nie jest zbyt dobry bo mama zrezygnowala z niego wlasnie z powodu braku efektow (wrocila do Vichy [img]icons/icon7.gif[/img] ) Jeszcze raz dzieki Papatki... Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.