|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Zabezpieczenie w czasie trwającego jeszcze okresu i przyjmowania tabletek?
.
Edytowane przez * Raboussamai * Czas edycji: 2011-04-19 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabezpieczenie w czasie trwającego jeszcze okresu i przyjmowania tabletek?
Zanim zaczelas brać tabletki powinnas poczytac o tym jak one dzialaja ...
![]() Jestes zabezpieczona caly czas, czyli w czasie 7 dni przerwy też, krawienie nie ma na nic wplywu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabezpieczenie w czasie trwającego jeszcze okresu i przyjmowania tabletek?
Sweeney ma racje
![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja zkolei pisalam juz w wileu wątkach ale niestety nikt mi nie pomogl wiec moze tutaj sie wpisze, zapomnialam osttanio tabletki 20stej a nast. zjadlam dwie naraz 20sta i 21rwsza po 24 h, z obawy o ciaze 50 h po ssotsunku zazylam postinor duo (gdyz niestety nie moglam kontynuowac brania tabletek bez robieniea przerwy poniewaz nie moglam zalatwic recepty na tabletki - ginekolog byl poza zasiegiem a zaden lekarz nie pryzjmowal o tej prze ok. 18 wieczorem) krawienie wysapilo dopiero po 5 dniach od zazycia postinoru a jednoczesnie i od spodziewanej miesiaczki, trwa ono u mnie nadal a dzis powinnam zazyc kolejna tabletke - czy zatem mimo iz jest dopiero drugi dzien krawiwniea mam rozpoczynac kolejen opakowanie - mialam dzis isc do ginekologa ale zaspalam ;( wstalam niedawno gdyz bardzo pozno poszlam wczoraj spac co mam teraz zrobic ? kontynuowac opakowanie kolejne mimo krawienia ? prosze pomozcie !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
odpowiedziałam Ci na Twoje pytanie w innym watku
![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dziekuje =) i pozdrawiam , ja mialam watpilowsci czy po tych tabletkach postinor duo mozna zastosowac spowrotm antykoncepcyjne dlatego pytalam wiec uwazasz ze powinnam dzisiaj zjesc ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.