|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co powinnam zrobić? Pomóżcie mi się zmienić! Witch-cool
A więc, mam 14 lat, 163cm wzrostu i wymiary 80x62x84, brązowe włosy i oczy.
Po pierwsze chciałabym abyście mi doradziły jak się ubierać, czesać, ew. malować i co w sobie zmienić - to tyle co do wyglądu. Oczywiście obróbka zdjęć mile widziana. Po drugie co jest dla mnie ważniejsze chciałabym żebyście doradziły mi jak pozbyć się kompleksów: - wobec innych ludzi(ich urody, znajomych, sposobu bycia) - dot. wyglądu(nie lubie swojego nosa, uszu i brzucha oraz niskiego wzrostu) - dot. własnych umiejętności(talentu, możliwości) Po trzecie chciałabym podbudować nieco swoje ego - jak to zrobić, jak zdobyć swego rodzaju pewność siebie i przyjaciół, jak stać się fajną i lubianą, a nie być ciągle pośmiewiskiem. Mam nadzieje że przyjmniecie to w taki sposób w jaki chciałabym żebyście to przyjeły(li). Nie nabijajcie się ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Co powinnam zrobić? Pomóżcie mi się zmienić!
Jestes jeszcze bardzo młoda, wygladasz dobrze, wiec nie widze powodu, zeby Ci udzielac rad odnosnie makijazu, bo nie masz co sie tapetowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hej..Po pierwsze jestes piekna
![]() ![]() Wiesz,zastanawiam sie jak taka ladna dziewczyna w Twoim wieku moze miec takie kompleksy??Masz super figurke i ladna twarz,czego wiecej chciec??Mimo wszystko Twoj problem lezy w srodku i nawet jak zmienisz cos na zewnatrz to wewnatrz bedziesz nadal ta sama osoba.Powinnas uwierzyc w siebie,nabrac wiecej pewnosi,spojrzec do lustra i powiedziec sobie "hej jestem ladna" albo "fajnie dzis wygldam".Co do wzrostu,ciesz sie ze nie jestes za wysoka,ja mam 1.73m i jak zaloze buty na obcasie to jestem poprostu za wysoka,a Ty mozesz bez problemu takie buty nosic i wygladac przy tym swietnie. Hmm...dlaczego uwarzasz ze sie z Ciebie wysmiewaja,masz jakis konkretny przyklad?czy tylko Ci sie tak wydaje??...jak zdobyc wiecej przyjaciol ?? wygladasz na niesmiala niewinna osobke ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kobieto, nie grzesz
![]() Jesteś śliczną dziewczyną, zauważ to wreszcie, właściwie nie wiem, co Ty robisz na metamorfozach ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Proponuje kupic lustro,przyjrzec sie sobie...jestes wyjatkowo ladna przypominasz Natalie Portman
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.