![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy jest ktos chetny na trening???
Dziewczynki z Londynu!!!
Pracuje na jednej z lepszych silowni w Londynie w Kensington. Udalo mi sie zdobyc dla Was piec wejsciowek na silownie. Do dyspozycji basen, sauna, laznia parowa, jacuzzi, dwie silownie, zajecia typu aerobik itp., maszyna power plate i wogole bardzo fajna jest ta silownia gdzie pracuje. Chetnie zaprosze piec z Was i urzadzimy sobie dzien na sportowo. Normalnie nie mozna do nas wejsc, bo jest tylko dla czlonkow klubu i trzeba przylaczyc sie na minimum trzy miesiace. Jezeli jest piec wizazanek chetnych obiecuje nie zostawic Was w tej silowni same tylko potrenowac Was!!! Kompletnie za darmo, to dla mnie bedzie przyjemnosc!!! Mamy tez salon fryzjerski i solarium, ale za to trzeba zaplacic niestety. Wszystko tu jest, reczniki tez czekaja. Stacja metra Gloucester Road. Zapraszam!!!
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy jest ktos chetny na trening???
Brzmi to bosko, tylko tak daleko - ja mieszkam na Streatham... A kiedy mozna te wejsciowki wykorzystac?
![]() Mi by pasowalo od poniedzialku... Sa jeszcze jakies chetne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No faktycznie daleko... Jak masz ochote na zakupy to 10 min na nogach od nas jest High Street Kensington i fajne sklepy,
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czy to znaczy, ze przez caly miesiac jest darmowy fitness?! A czas spedzony w klubie jest ograniczony czy nie?
Dam ci jeszcze dzisiaj znac o ktorej i przesle moje dane na PW ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wyslalam do ciebie PW Caramel Babe. Prawdopodobnie 3 chetne juz sa (ze mna wlacznie)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niestety wejscia sa na jeden dzien. Ale mam po dwa dla kazdej z Was. Wiem, beznadziejnie ze tylko na jeden raz, ale mam nadzieje ze i tak milo spedzicie czas. U nas miesiac kosztuje okolo 100 funtow, z tym ze trzeba podpisac kontrakt na trzy miesiace minimum. Nie mozna przyjsc jednorazowo, chyba ze jest sie gosciem pracownika albo czlonka klubu...
Przygotuje dla Was trening osobisty, zmierze tkanke tluszczowa, pogadamy na temat odzywiania i jak pozbyc sie paru kilogramow, pokaze wam jakie cwiczenia robic w domu, jak czesto ile powtorzen itp. Jak powiecie mi w ktory dzien przyjdziecie to moglybysmy pojsc na zajecia jakies typu. joga, body pump, salsa itp. a potem albo na silownie, albo na basen, jacuzzi itp.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Strasznie sie ciesze Caramel Babe!
![]() ![]() Obiecuje ze dzis...no najpozniej jutro podam ci dokladny dzien i czas! To jest po prostu bomba! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ale w tygodniu i tak nie mam z kim mojej pociechy zostawic. To jednak bardzo mile Caramel co robisz ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ojej, Caramel
![]() Jesli beda jeszcze miejsca to ja jestem chetna, niech tylko Aaliyah poda kiedy, to zobacze czy bedzie mi pasowalo ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze dwa miejsca wolne! A jak sie przylaczysz to bedzie jeszcze jedno. Masz jakas fajna kolezanke? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To super, ze chcecie przyjsc! Zorganizuje Wam fajnie czas. Aaliah zbierze Was razem a ja odbiore ze stacji i zabiore na silownie. Fajnie byloby, zebyscie przyszly w jednym czasie, ale jak sie nie da, to nie ma sprawy, jakos to rozlozymy.
Ejva! Mamy coprawda opieke dla dzieci, niestety 6 funtow za godzine i tylko do 17... No i nie wiem czy chcialoby Ci sie z Maluszkiem tluc tutaj... Zabierzcie ze soba tylko stroj do cwiczen, kapielowki, szampon, odzywke. Juz mowilam Aaliyah ze fajnie jest wejsc do lazni parowej z odzywka na glowie, lepiej sie wchlaniaja skladniki. Jest u nas bar, jak cos. Reczniki tez sa. Acha wezcie sobie jednego funta na szafki, pozniej mozecie go wziasc spowrotem, bo to tylko depozyt. Zadnej kasy nie musicie brac ze soba, oprocz tego funta. Juz sie nie moge doczekac!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba sie dziwczyny nie obraza, jak w imieniu nas wszystkich napisze, ze my tez! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
no to bawcie sie dobrze
![]() szkoda ze ja nie moge ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Carmel Bebe i dziewczyny - zycze Wam milego dnia na tej silowni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dziekujemy, napewno bedzie fajnie! Dziewczynki zastanawiaja sie nad sobota, podam moze liste zajec, jakbyscie chcialy skorzystac.
9.00 Pilates 10.00 Pilates zaawansowane 10.00 Step 11.00 Spinning, rowery 11.00 Sculpting, aerobik+ciezarki+cwiczeni a na matach 12.15 Yoga 15.00 Cuban Salsa Nie ma ich za duzo w sobote niestety, i sa dosyc wczesnie. Acha zapomnialam dodac nazwe klubu. David Lloyd Kensington. Klub jest otwarty w tygodniu od 6 rano do 23, w weekendy od 8 do 22. www.davidlloydleisure.co.uk ![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Nask wyslalam PW do ciebie. Mam nadzieje ze termin ci pasuje
![]() No wlasnie o tym terminie mowa Nask (3.02) ![]() Cytat:
![]() 10.00 Step 11.00 Spinning, rowery 11.00 Sculpting, aerobik+ciezarki+cwiczeni a na matach Ale z 2 ostatnimi to bedzie klopot, chyba ze sie rozdwoimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Jeszcze zostaw sobie sily Aaliyah na piekna silownie, bo tak fajne maszyny trzeba choc przetestowac po jednym secie!!!
W inne dni mamy wiecej zajec np. belly dancing, body pump, karate, tae kwon do, pilki szwajcarskie, aerobik w wodzie, zajecia na nogi, pupe i brzuch, intensywny aerobik, boxing, body combat czyli aerobik plus sztuki walki, latino dance, przerozne rodzaje jogi, stretching, triple taster czyli trzy zajecia w jednym, w czwartki wieczorem na silowni gra u nas Dj ze swoim sprzetem, jest sporo rzeczy. Mamy balet, ale niestety jest prywatny i trzeba zaplacic. Kurcze, nawet jest tego, heh
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Tak, tak
![]() Co prawda 4 lutego lece do Hiszpanii na kilka dni, ale bardzo chetnie sie do Was przylacze ![]() Mi najbardziej podoba sie Pilates, Yoga i Cuban Salsa ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to sie juz nie moge doczekac tej silowni! ![]() Nask, a masz jakas kolezanke chetna na fitness? Jeszcze miejsce jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Aliyah, no co Ty
![]() ![]() Kolezanki nie mam, ale moze ktos sie znajdzie? Szkoda ze Evja nie moze... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
no to mi też pozostaje tylko życzyć super zabawy, bo napewno taka będzie i litrów wylanego potu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
No szkoda, szkoda ze nie moge - tak tu smaka robi Caramel
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Caramel to taki dodatek do priva, czy moglabym wpasc na te silownie w inny dzien? Albo niedziela 28.02 albo sobota 10.02 czy tez 17.02?
Bardzo bym chciala skorzystac z Twoich porad! Potrzebuje bata ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
No jasne, przyjedz kiedy chcesz. Nie jestem jeszcze pewna jak bede pracowac w te dni, ale jak mi przypomnisz tak tydzien przed to ustalimy czas. Aaliyah rozporzadza wejsciowkami, ale chyba sa jeszcze dwie...Pozdrawiam!!!
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, ze sa jeszcze dwie wejsciowki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
to ja sie pisze na jedna!!
Skontaktuje sie potem na Priva jak znajde chwile czasu w pracy, bo strasznie zajeta jestem ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Sobota juz niedlugo!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.