|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
co myslicie ??
mam problem chiała bym zmienic kolor włosów ale zastanawiam sie czy platynowy bląd bedzie odpowiedni ?. mam szare oczy ziemista cere , bardzo jasna, jestem srednia blondynka. czy niebede zle wygladac ? moze do tak jasne j cery powinnnam miec ciemniejszy kolor włosow a przedewszystkim cieplejszy ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co myslicie ??
Najlepiej wklej fotkę
![]() Ale tak z opisu to ja bym odradzała tą platynę.. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
moim zdaniem tez platynka sie nie nadaje , na Twoim miejscu balabym sie ze moglabym wygladac blado a chyba nie o to chodzi
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
też mam szaro-zielono-niebieskie oczy (tzn bliżej nieokreślony kolor) i włosy średni blond. Jak farbowałam na platyne to wyglądało głupio jak miałam bladą twarz, wyglądałam trochę jak rusałka-jasne włosy i trupia twarz
ale jak na twarzy pojawiła się lekka chociaż opalenizna to efekt był dużo lepszy, wystarczy seansik na solarium albo fajny kolor podkładu. Moim zdaniem poeksperymentuj, jak nie będziesz zadowolona to po prostu zmienisz na inny odcień blondu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
-
Edytowane przez claudia_c Czas edycji: 2011-09-09 o 15:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.