|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pytanie
co moge zrobić dla mojej cery(naczynka,zaczerwieni enia,wrażliwa)u kosmetyczki na wiosne?tzn. jakie zabiegi byście poleciły,co jest wskazane dla tego typu cery,oczyszczanie,jakies maseczki(żeby rozjaśnić) itp..nie chodze zbyt często ale chciałabym poprawic jej stan,poradźcie coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: pytanie
Hm, a masz cerę suchą, rozumiem?
Myślę, że na pewno nie zaszkodzi solidne nawilzanie, bo to się każdej cerze przyda, zwłaszcza po zimie - klimatyzacja, ogrzewanie, itd. Na naczynka nie znam zabiegów, choć sama je mam, za to wiem, czego powinnaś unikać - peel offów maseczek, peelingów ziarnistych, najwyzej enzymatyczne. Oczyszczanie nie!!! Na naczynka, nie... Chyba, że masz cerę miesznaą i brak naczynek na np. brodzie i nosie, na których najczęściej robią się zaskórniki. A najlepeij udaj się do kosmetyczki i ona oceni stan Twojej skóry, poleci co trzeba... bo ciężko jest tak doradzać nie widząć kogoś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tak, suchą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Aaa... to odradzam oczyszczanie!!! Nieeeeee!!! Nawilżanie - to jest to... A rozjaśnianie, czy ja wiem? Na wiosne, jak coraz więcej słońca i to jeszcze na suchą, wrażliwą cerę, nieee...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.