|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pytanie odnosnie cery do wszystkich dziewczyn:)
Czesc. Mam 19 lat i chcialbym sie zapytac co robic i jakich kosteykow uzywac zeby moja cera wygladala ladnie. Sprobuje tu opisac jaka mam cere, otoz jesli chodzi o twarz to mam problemy z naczynkami poniewqz jest ona zaczerwieniona i na dodatek z tradzikiem ale na szczescie teaz rzadko mi jakis syfek wyskoczy i raczej mam gladka cere. ale to sie pewnie zmieni z nadejsciem upalow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Pytanie odnosnie cery do wszystkich dziewczyn:)
jak do wszystkich to do wszystkich [img]icons/icon7.gif[/img] czyli i do mnie [img]icons/icon7.gif[/img] hheh ..strzałka Michał [img]icons/icon7.gif[/img] witam Cie wsród wizazowych Pudernic [img]icons/icon7.gif[/img] ja Ci nie pomoge, bo kurna [img]icons/icon12.gif[/img] - patrz mam inną cere [img]icons/icon7.gif[/img] zaprzegam zatem dziewczyny naczynkowe do roboty [img]icons/icon7.gif[/img] heheh [img]icons/icon7.gif[/img]
milego dnia i małej kolejki w sklepie spozywczym [img]icons/icon10.gif[/img] pozdrowionka -Agencja [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj [img]icons/icon7.gif[/img]
ja mam cere naczynkowa,ale mieszna,trądziku nie miałam i nie mam.Najlepszym kremem który moge polecić na naczynka to krem Diroseal firmy Avene,do kupienia w aptece i kosztuje dosyć dużo.Ciekawostką jest to ,że jest zielony [img]icons/icon7.gif[/img]Skoro masz taką skórę to najlepiej stosować go na noc bo inaczej bedziesz się świecił [img]icons/icon7.gif[/img] Co do reszty to poczekaj na porade innych [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
cześć Michał, przede wszystkim powinieneś zaopatrzyć się w dobry krem z filtrem - i to już teraz - pierwsze wiosenne słoneczko jest bardzo zdradliwe...
Myślę, że dobrze by było żebyś przejżał te artykuły: www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_tradzik.php www.wizaz.pl/basia_opalanie_cz13_uzup.php www.wizaz.pl/poradnik_kosmetyczny_naczynka.php www.wizaz.pl/beata_zabiegi_oczyszczanie.php |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.