|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Krem z filtrami do mieszanej cery
Poszukuję kremu na dzień do cery mieszanej ze skłonnością do świecenia w strefie T, która przez zimę poddana była kuracji Atredermem i antybiotykiem Unidox. Boję się, żeby wypryski znów mnie nie zaatakowały.
Na noc mam kremik odzywczy robiony w aptece z wit.A, E, Effaclar K mam stosować na dzień, ale obawiam się, że stosowanie codzienne może być zbyt silne, więc raczej co drugi, trzeci dzień. W zwiazku z tym potrzebuję kremiku do stosowania zamiennie z Effaclarem. Myślę, że kremik taki powinien posiadać też filtry. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Będę dozgonnie wdzięczna Pozdrawiam
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Krem z filtrami do mieszanej cery
[img]icons/icon40.gif[/img] Sama używam kremu koloryzującego ale z małym filtrem, tobie przypuszczam potrzebne coś mocniejszego, poszukaj czegoś dla siebie w tym wątku, wiele kremików do mieszanej cery było w nim polecanych
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1048241052 Jak tam niczego dla siebie nie znajdziesz to poszukaj może jeszcze w innych wątkach pozdrówka [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Poprzednio mi ulecialo, wiec moze tym razem mi sie uda. Otoz mam cere mieszana, naczynkowa, ze sklonnosciami do przebarwien. Po wielu probach (i bledach) moge z czystym sumieniem polecic MultiProtection Fluide SPF 25 Chanel, kt. chroni tez przed agresywnymi czynnikami srodowiska. Swietny kosmetyk, wydajny, tuszuje takze niedoskonalosci cery. Rewela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.