![]() |
#2 |
BAN stały
|
Podkłady Pudry Róże Cienie I Pielęgnacja Włosy I Twarz
a szukam toników
jakiś zapachów ładnych kwiatowo owocowych dezodorantów wód perfum i FAJNEGO PODKŁADU I PUDRU Z RIMMLA TEGO Z LUSTERKIEM Edytowane przez Malinka1982r Czas edycji: 2007-04-23 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]()
KOSMATYKI DO TWARZY TZW KOLORÓWKA
CIENIE, RÓŻE, PODKŁADY, PUDRY, BŁYSZCZYKI!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! PODKŁADY ![]() 1 PODKŁAD ANTYBAKTERYJNY SORAYA JASNY BEŻ CAŁE OPAKOWANIE fajny podkład dobrze matuje i rzeczywiście troszke tuszuje jakieś niedoskonałości drobne, dość jasny odcień 2 Make up puder w kremie matujący z filtrami KOLOR NARURALNY JASNY FIRMA GREEN COSMETIC CAŁE OPAKOWANIE dostałam w prezencie co do walorów hmm uzyłam raz i w sumie nie jest taki zły kolor widoczny na fotce, może ktoś się skusi matuje dość dobrze nie kryje zbyt mocno, dobrze się rozprowadza 3 RIMELL COOL MAT PERFEKT BEIGE ODCIEŃ DRUGI W KOLEJNOŚCII kupiłam zachęcona pozytywnymi opiniami o tym podkładzie i w sumie nic nie moge mu zarzucić oprócz tego że dal mnie odzień 2 jest już za ciemny przyjemne uczucie chłodu rzeczywiście matuje całe opakowanie uzyty 2 razy więc oddam za inny podkład średniej pólki jasny albo za coś innego może jakiś puder RIMMLA JEST WIDOCZNY NA FOTCE PUDRY 1 puder w kamieniu Rimell Stay Matte odcień 002 PINK BLOSSOM MATUJE DOBRZE NIE NADAJE KOLORU ZUŻYCIE WIDOCZNE NA FOTCE 2 puder prasowany JOKO Z LUSTERKIEM MOZAIKA nie nadaje koloru transparentny matujący NAWET FAJNY GADŻET ZUPEŁNIE TRANSPARENTNY RÓŻE 1 Constans Caroll odcień taki jak na zdjęciu zużycie ok. połowa 2 INGLOT PASTELOWY RÓŻ FOTKA CAŁY 3 INGLOT RÓŻ TAKI DELIKATNY CEGLASTY CAŁY FOTKA BŁYSZCZYKI 1 AA OCEANIC o smaku landynek ochronny nadający lekki kolor powiększający usta z witaminkami 1 AEC nadający usom delikatny naturalny kolorek zużycie 30% CIENIE 1 Cień do powiek zielony całe pudełko nowy nieużywany firma Magnetic cień jest z brokatem efekt rozświetlenia ładny długotrwały ja jednak nie przekonam się do zieleni;-) 2 Paletka pastelowych cieni chyba z 10 sztuk w jednym pomarańczowy, niebieski, fioletowy jasny i ciemny, zielony moro, biały, róż, taki ciekawy odcień bladej czerwieni, i bardzo jasna zieleń FIRMA ZILIN widoczne na fotce 3 cień pastelowo różowy FIRMA MISS SPORTY całe opakowanie delikatny cień minimalne zużycie 4 cień pastelowy niebieski widoczny na fotce ma piękny odcień błekitny zużycie widoczne dość trwały KOSMETYKI DO WŁOSÓW, TWARZY I PERFUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! 1 PERFUMY ORGINALNE PRODUKOWANE W CHINACH ZARÓWNO DAMSKIE JAK I MĘSKIE A DAMSKIE ŁADNY KWIATOWY ZAPACH TRWAŁOSĆ 2 GODZINY W ŁADNYM FLAKONIKU I PUDEŁECZKU WARTE 5 ZŁ ALE JESTEM ZSZOKOWANA JAKOŚCIĄ Za 5zeta ;-) na fotce B MĘSKIE PODRÓBKA ZNANYCH ZAPACHÓW BOSS I INNE TRWAŁOŚĆ 3 DO 5 GODZIN SĄ MOCNIEJSZE WARTOŚĆ 5 ZŁ na fotce MAM TROSZKĘ PUDEŁEK DOSTALAM Z LIKWIDACJI SKLEPU 2 żel do mycia twarzy ANTYTRĄDZIKOWY Z MIKROGRANULKAMI Z GRANATEM WAPNIEM I ALANTOINĄ PERFECTA NO PROBLEM DAX COSMETICS CAŁE OPAKOWANIE 3 tonik z ZIAJA CALMA HLC Z WAPNIEM DLA ALERGIKÓW CAŁE OPAKOWANIE 4 MASECZKA OCZYSZCZAJĄCA KWIAT BZU Z HERBAPOLU FITORETAPIA O WŁAŚCIWOŚCIACH ANTYSEPTYCZNYCH 5 KREM PRZECIWZMARSZCZKOWY POD OCZYPÓŁ OPAKOWANIA DAX COSMETIX SERIA SALON SPA Z SOJĄ 6 SZAMPON NADAJĄCY ODCIEŃ SREBNO-PLATYNOWY DO CODZIENNEGO UŻYTKU MARION CAŁE OPAKOWANIE 7 ZALOTKA 8 LOTION do układania włosów duże opakowanie produkt z salonów fryzjerskich widoczny na fotce dobrze modeluje duże pudło 9 PIANKA DO WŁOSÓW mocna do układania care&controll kupiona za 7 zł 10 lakier DO WŁOSÓW firma ROOSMANN POŁOWA DUŻEGO OPAKOWANIA 11 MAŚĆ OCHRONNA Z WITAMIONĄ A Z APTEKI DO SPIERZCHNIĘTYCH I PEKAJĄCYCH WARG POŁOWA OPAKOWANIA fotka 12 OKULARY PRZECIWSŁONECZNE PROSTOKONTNE I OWALNE CZARNE FOTKA 13 I 14 płytaCD Wizaż jak zrobic dobry make up płytaCD do przymierzania ubrań z Faschion Edytowane przez Malinka1982r Czas edycji: 2008-04-01 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: podkłady, pudry,korektory i trochę pielęgnacyjnych
Ja bym byla chetna na puder w kamieniu rimmela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej znajdziesz coś u mnie interesuje mniue
: Kryjący make up o długotrwałym efekcie SORAYA Podkłd z AVONU Podkład nawilżający SILK MOIST FINISH sypki z AVON ODCIEŃ PORCELAIN korektory SORAYA CARE&CONTROL FOSS LEK ANTYBAKLTERYJNY JASNY Puder sypki z AVON żel do mycia twarzy ANTYTRĄDZIKOWY Z MIKROGRANULKAMI znajdziesz coś za któres z tych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ja bym byla chetna na puder w kamieniu rimmela mam mgielke Wink Avonu-bez alkoholu
super pudru jest połówka więc jest wart jakieś góra 13 zł nie wiem ile masz mgiełki i czy coś mam jeszcze dorzucić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego w odstępie półgodzinnym założyłaś dwa identyczne wątki?? Tym razem tylko upomnienie, proszę przeczytać watek Jelonka u góry strony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
co znalazłam dla siebie
to z ksiązek a teraz co z kosmetyków |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
do tego KAROLINKO
1 gordani gold ( niecała) 1ml 2 roleteka perfumowana o blizej nie określonym zapachu dodawana do gazety ZA TE RZECZY PROPONUJE CI PODKŁAD NP SORAYA KRYJĄCY I 2 KOREKTORY ALBO PODKŁAD SORAYA I Podkład nawilżający SILK MOIST FINISH I 1 KOREKTOR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
co do tej płytki - nigdy jej nie uzywalam ale raczej ejst to pełny program
![]() ![]() ![]() podkład z avonu puder sypki z avonu i korektor soraya? czekam na odp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dzieki, myslalam, ze puder ktory masz na zbyciu jest caly,albo malo uzywany, nie napisalas w opisie. No coz.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
pudru jest 3/4 + mogę dołożyć sorayii 3/4 brązującego kremu rozświetlającego jest bardzo dobry do dekoldu i nie brudzi ubrań nadaje opaleniznę od razu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
puder sypki avon,szampon marion i puder rimmel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
6.odzywka do rzes oriflame zuzycie 5% to znalazłam dla siebie za Rimla jak mi jeszcze coś małego dorzucisz mogę wymienić połówkę jakiegoś toniku albo ze 2 próbki kremów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do Twojej propozycji to mi ona odpowiada. Jesli nadal jestes chetna to mozemy sie wymienic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
więc woda toaletowa za puder+ krem brązujący z sorayji złocista pielęgnacja rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota albo z johnson&johnson całodzienne nawilżenie stopniowo tworzy piekną opalezinnę bo mopżesz sobie wybrać obu jest ponad połowa oba w tubce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie sypki puder z avonu. Jezeli interesuja Cie ciuszki to zapraszam do siebie, jezeli tylko kosmetyki to nakieruj mnie czego mam szukac dla Ciebie
![]()
![]() |
#22 |
perfumove love
|
Interesują mnie:
Podkład nawilżający SILK MOIST FINISH FOUNDATION ORGINALNY ANGIELSKI 24 HOUR WEAR KOLOR 11 SILK IVORY sypki z AVON ODCIEŃ PORCELAIN większa połowa nawet bym opowiedziała ok 80% ładny jasny delikatny puder sypki FOSS LEK ANTYBAKLTERYJNY JASNY KOREKTOR APTECZNY DO TWARZY WIĘKSZA POŁOWA Zapraszam do moich wątków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151674 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171345 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A to fajnie, ja bym wziela ten Johnsona, bo Sorai to chyba tylko brazuje jak sie naklada, a ten jonhson to z samoopalaczem jest.
No to jesli Ci odpowiada wymiana, to prosze o kontakt na pw ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
tak to krem stopniowo brazujący nadający opaleniznę + Rimmell puder
za tą wode perfumowaną i gra ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
znalazłam dla siebie
krem z nivea soft i tonik z dax cosmetic tylko co ja ci mam za to dać pudru z avonu nie bo jest cały i nie opłacalne dla mnie ale podkład 24 godzinny tak i coś musisz dobrać korektora już nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej!
moge się wymienić za: 1 sypki z AVON ODCIEŃ PORCELAIN większa połowa nawet bym opowiedziała ok 80% ładny jasny delikatny puder sypki i ten tusz L'oreala to jaki? swiezy jeszcze? a jesli nie tusz to Pastelowy róż ceń rozświetlacz i błyszczyk w jednym całe pudełko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.