|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Olbrzymi pryszcz? :s
Cześć dziewczyny,
Mam pewien problem i aż zdecydowałem się zarejestrować tutaj, żeby Was prosić o radę (tak: jestem on ![]() ![]() To mój pierwszy post, także, jeśli łamię jakąś zasadę obowiązującą na forum, którą przeoczyłem ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Olbrzymi pryszcz? :s
Witaj na forum
![]() Niedawno powstał wątek, w którym były opisane sposoby radzenia sobie z dużymi, bolącymi pryszczami - a z opisu wynika, że masz właśnie taki problem. Przejrzyj to: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171094 Ja ze swojej strony mogę polecić tylko nicnierobienie, bo u mnie przynosi najlepsze efekty, ja takie pryszcze muszę po prostu przeczekać ![]() Pozdrawiam i powodzenia.
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczyny za pomoc. Dusić to bym się tego miejsca ani wyciskać nie odważył, bo to często pogarsza sprawę. Pozostawiłem "go" i posmarowałem maścią Aknemycin. Dermatolog mi to zapisał w momencie, gdy zacząłem dostawać lekki trądzik. Wydaje mi się, że pomaga. Miejsce jest nadal czerwone, ale już mniej boli i jest jakby mniej nabrzmiałe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co, polecamy się na przyszłość
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Aknemycin to dobra maść.
Polecam też Tormentiol, maść propolisową. na noc np. maseczkę z glinką. I pod żadnym pozorem nie ruszać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.