|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
plamiszcze po perfumach
Szukam jakiegos sposobu na wywabienie palmy (zoltawej) od perfum w okolicach dekoltu
![]() no i czytam co to ten salmiak a tu : http://pl.wikipedia.org/wiki/Chlorek_amonu ![]() Plamiszcze spore (okolo 6-7 cm) i trzyma sie po kilku praniach. Wrrr... Nat
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: plamiszcze po perfumach
Cytat:
na białych bluzkach, setrach i jasnych rzeczach generanie zawsze pozostawały plamy ![]() - powiem tak (to nie reklama) zawsze używałam na to sprayu amwaya http://www.allegro.pl/item150394779_...do_tkanin.html Psykasz przed praniem ... nie ma potrzeby tarcia (bo w przypadku delikatnych tkanin i silnych środków np. vanisha mogło by to byc tragiczne dla tkaniny w skutkach) i normalnie pierzesz. Wszystko schodzi, powaznie a próbowałam już wielu metod. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Nat
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam Amwaya, jeśli sweter nie jest jakimś super Guccim czy innym Versacem - spróbuj też Vanishem do delikatnych - traktowałam nim nawet białą skórzaną skórę (też po poeme, nota bene
![]() ![]() Z domowych sposobów słyszałam, że tak jak na plamy na satynie - po perfumach można sypnąć białą kredą i ze dwa dni poczekać , potem uprać - na satynie działa, ale na takich plamach po perfumach nie próbowałam więc ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A szare mydło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie probowalam alkoholem i 2x pranie (raz recznie w Perwolu i raz w pralce z plynem do delikatnych tkanin) i cholera nie zeszla
![]() ![]() ![]() Nat
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.