|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
krem przeiwzmarszczkowy pod oczy-40 lat
Podpowiedzcie proszę z doświadczenia jaki krem działający cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: krem przeiwzmarszczkowy pod oczy-40 lat
Nie wierzę w cuda.Z doświadzcenia mogę Ci polecić dwa kremy,które nieżle napinają skórę pod oczami: Liftactiv-Vichy i Wypełniacz Zmarszczek-Loreal.Ten drugi jest nie tylko pod oczy,można stosować na całą twarz,ale ja używam go pod oczy i jestem bardzo zadowolona.W Sephorze konsultantka namówiła mnie kiedyś na Capture-Diora - ten krem miał zdziałać cuda.Wydałam mnóstwo pieniędzy,powieki mi spuchły i w efekcie kremem za 300 zł. smarowałam ręce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Oczywiście,ze też nie wierzę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hm, to ja moze cos z nizszej polki polece
![]() ![]() Wiem, ze to Ziaja, ale mimo to, ja bardzo lubie jej produkty ![]() moja mama ma krem na dzien z tej serii i tez sobie chwali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę polecić, nie z własnych ale maminych doświadczeń krem Royal Velvet z Oriflame. Nie jest taki drogi bo pod oczy kosztuje ok 20zł a mojej mamie pomógł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mella 777 zobacz do wątka "problemy skórne, kremy nei tylko na zime, kosmetyki bez sls" tam sa przyklady kremow dla cer takich, watki sa wiec poczytaj ( w tym co podałam
![]() on jest na poczatku forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja mam trzydzieści kilka lat i od skończenia 30-tki uzywam kremów pod oczy tylko do cer dojrzałych , przeciwzmarszczkowych i liftingujacych.
Z górnej pólki moim ulubieńcem ze wzgledu na stosunek jakości do ceny jest antigravity Clinique ( 160 zł) . W sephorze dostałam próbki nowych kremów pod oczy Guerlain nazwa chyba succes laser czy coś w tym stylu. Rewelacja , tylko bardzo drogie niestety. Bardzo dobrze wspominam apteczny krem pod oczy Vichy -neovadiol. Z nizszej półki świetny jest krem pod oczy na powieki i na szyję Flos-lek seria Perfect - ok. 20 zł -30 ml . Świetnie rozjasnia cienie pod oczami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.