![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
od 1 marca 2007r ZACZYNAM!!!
Cześć wizażanki
![]() ![]() 1śniadanie 10.00,11.00 -2kromki chleba(obojętnie jakiego) z dodatkiem np. sera,chudej wędliny BEZ MASŁA! -kawa 2śniadanie 12.00,12.30 owoc albo jogurt obiad (do wyboru) 14.00,15.00 -twarożek+kromka chleba -ryż długoziarnisty+marchewka gotowana -ugotowana pierś zkurczaka+ryż itp. podwieczorek 16.00,17.00 sok/owoc/jogurt kolacja 18.00,19.00 -jajko na twardo+kromka chleba -płatki kukurydziane -jajecznica+kromka chleba itp. !!!pić duzo wody,syplemntacja(witamin ki rozpuszczalne), cherbatka odchudzająca I to na tyle ![]() mobilizacja jest a co bedzie to sie zobaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: od 1 marca 2007r ZACZYNAM!!!
i co wy na to??? pozdrawiam ewelina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mam bardzo podobny problem jak Ty. Niby nie waże dużo ale źle się czuje z moimi boczkami a do tego te komentarze rodziny hehe. Chciałabym by szczuplejsza i czuć się lżej, atrakcyjniej i lepiej ![]() Mogę się przyłączyć? Razem myśle że będzie łatwiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a to zdjęcie które mi pomoze wytrwać
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...12d7446b0.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
agutiii super !!! damy rade. jutro podam dokładnie swoje wymiary i co tydzień bede pisała osiągniecia
![]() Niedługo zaczynamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez moge podac moje wymiary tylko poszukam centymetra krawieckiego ![]() Ahhh juz nie moge sie doczekac efektow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Przylaczam sie do was. Jestem 10 miewsiecy po ciazy ale nadal mi cos nie pasuje w swoim ciele, a wakacje tuz tuz
Na brzuch stosowalam juz wszystko co mozliwe: brzuszki, callanetics, a6W, teraz jestem przy hula hopie, ograniczam slodycze i staram sie mniej jesc. Oprocz brzucha strasznie przeszkadzaja mi boczki i troszke uda ale do nich sie juz przyzwyczailam Wymiary napisze w wolnej chwili. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj zobaczyłam swoj brzuch i boczki w lustrze i szczerze mowiac załamałam sie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No dobrze... To ja bede pierwsza:
O zgrozo, az mi wstyd je podawac ale co tam, z czasem beda mniejsze ![]() Biust: 92cm Talia: 73cm Biodra: 93cm Udo: 47 cm Łydka: 34 cm ![]() ![]() Wzrost 164 cm A waga będzie tak ok 54-55kg (buuu nie mam wagi) No zobaczymy co będzie za tydzien jak bede sie mierzyć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ja rowniez chce sie przylaczyc. Ale musimy wiedziec dokladnie od czego zaczac.Systematyka i regularnosc to podstawa.
Podczas odchudzania jakie posilki jecie na sniadania,obiad i kolacje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
to fajnie dziewczyny że razem przez to pocierpimy
![]() a wiec Majorka ja od 1.03.07 zaczynam sniadaniem (juz pisałam) 2sniadanie-1jabłko obiad-twarozek(grani)+kromka chlebka podwieczorek-jogurt kolacja-jajko na twardo+kromka chleba no i duuuuuuuuzo pić,charbatka odchudzająca "slim figura-spalanie" ja ja osobiście lubie inne to fuuuuujjjj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dobrze by było jak byśmy codziennie pisały co jemy na drugi dzień,to nam bedzie znacznie łatwiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
a zapomniałam... zero słodyczy,soli ogólnie przypraw,masła. Studiuje kosmetologie i mam teraz dietetyke wiec troszkę postaram sie pomóc. DAMY RADE!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja będe jeść 4 lub 3 posiłki dziennie w małych ilościach. Wiem, że na początku będe chodzić ciągle głodna ale jak mi sie zołądek skurczy to będzie już oki. Będe pić ocet jabłkowy 3 razy dziennie i postaram sie duzo, duzo ruszac. No i najwazniejsze: zero podjadania, zero słodkości, paluszkow i chipsow. Dla piękna trzeba sie wycierpiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Przylaczam sie !!
![]() Zadnych slodyczy, tluszczy itp :P a fu :P i przede wszystkim jak najwiecej ruchu.. ja kolacji w ogole nie bede jesc ![]() pozdrawiam ! ![]() P.S. Chce miec udko jak to na moim avatarku ![]()
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A myślicie że przez nie jedzenie kolacji szybciej się schudnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Kiedyś jak się odchudzałam i jadłam mniej to faktycznie leciały kilogramy, a jak przestałam jeśc kolacje to już w ogóle cudeńko. Kolacja jest najgorsza dla tłuszczyku
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
dziewczyny nie wiem czy nie jedzenie kolacji to dobry pomysł??? Chyba nie
![]() A od kiedy czaczynacie? Od pierwszego czy od wczoraj? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
No wlasnie mi jest najgorzej przetrwac ten wieczor. Ciagle bym cos podjadala. Ehhh cos nie tak z maja silna wola...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Bijonse ale jak bedziesz jadła o 18.00 kolacje to spokojnie schudniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Raczkowanie
|
Czesc wszystkim
![]() Ja tez wreszcie postanowilam sie przyłączyć ![]() Jak znajde miarke i wage to podam swoje wymiary ![]() Mam nadzieje ze sie nam wszystkim sie uda ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki Wam i ja zaczynam się odchudzać od 1 marca
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Ja tez się przyłanczam
![]() Moje wymiary: biust - 84 cm. talia - 62 cm. (tu przybył mi 1 cm ostatnio) biodra - 88 cm.(tu schudłam z 90 choć nie chciałam) udo w najgrubszym miejscu - 51,5 cm. łydka w najgrubszym miejscu - 36,5 cm ( ![]() ręka w najgrubszym miejscu - 24 cm (tu już straciłam 1 cm ![]() wzrost - 164cm. waga - 53 kg. Chciałabym ważyć 49 kg, ale włąsciwie nie tyle o spadek wagi mi chodzi jak o stratę centymetrów - szczególnie z ud i łydek (tak bardzo chciałabym nosić rurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Ja też od 1 marca
![]() ![]() A co do poprzedniczki to ja chce zejsc do 48-49 kg, ale przy wzroscie 157 cm!! Ale glownie zalezy mi faktycznie nie na wskazniku wagi, a na wygladzie ciała. Pozdrawiam!
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
No mi wlasnie tez bardziej niz na stracie kilogramow zalezy na stracie centymetrow szczegolnie w talii, i udach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
jeśli bedziemy robiły jak sobiepostanowimy to bedzie super! Wszystko siedzi w naszych główkach
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
atrixa to nie o to chodzi... ale jesli zle sie czujesz zwe własnym ciele to zapraszamy!!! Ja waze 58kg
![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.