|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prośba o pomoc;)
Kochane Wizażystki!
Chciałabym Was poprosić o radę dotyczącą głównie fryzury i makijażu. Denerwują już mnie moje włosy, a jako, że idzie już wiosna to może czas na małe zmiany. Z natury trochę mi się kręcą, więc używam prostownicy. Bardzo proszę o radę, co mogłabym zrobić z włosami. W załącznikach dodaję zdjęcia. |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prośba o pomoc;)
rzuciła mi się od razu w oczy czarna kredka wogóle Ci nie pasująca. Wydaje mi się, że pasowałoby Ci w loczkach
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mysle ze delikatne fale ladnie by wygladaly przy Twej twarzy .Pozatym zrobilabym ostre pazurki lekko nachodzace na policzki.Moze pasemka w odcieniu czekolady!?Pozdrawiam
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Po pierwsze-zrezygnuj kochana z tej czarnej kredki, bo do niczego nie jest Ci potrzebna...
![]() Jestem za regulacją brwi i sugerowałabym zmianę koloru włosów. Zastanawiam się jakbyś wyglądała w jakimś ładnym blondzie... i loczkach, tak jak proponowała maaddzziiaa. Może któraś z photoshopowych czarodziejek coś dobierze??
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
A mi się wydaje, że masz bardzo zniszczone włosy po tej prostownicy. Mysle, ze powinnas przestać w ogole prostować włosy. Co do farbowania to jak sobie zyczysz, oby ci tylko jeszcze bardziej farba włosów nie zniszczyła. Bo pamiętaj, ze pozniej sa odrosty, odrosty, i farbowanie, i odrosty i to nie ma konca. A widac, ze jestes jeszcze dosyc mloda, dlatego z farbowaniem radziłabym przemyslec sprawe. Moze jakies refleksy, ktore ozywia kolor? A ponadto powinnas podciac zniszczone koncówki! Moze w ogole troche skrocic wlosy i dac im odzyc. Własnie, nadchodzi wiosna, troche bardziej naturalny wyglad bylby korzystniejszy. I zgadzam sie z przedmowczyniami, nie maluj kresek na oczach!
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
A mnie podobaja się te proste włosy :rolleyes I bluzka w paski
Mój kierunek wczesna B.B ![]() http://www.born-today.com/Today/pix/bardot_b2.jpg http://esvc001106.wic016u.server-web...tte_bardot.jpg
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Co do farbowania włosów to nie farbuj ! Dobrze radzę ;] Wiele osób farbowało i żałuje
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki
Dzisiaj się pobawię w photoshopie, może mi coś wyjdzie I pokażę Wam i mam nadzieję, że pomożecie mi wybrać.Co do tej czarnej kredki, to dziwnie się bez niej czuję. Może byście mi powiedziały jak mam się malować jakoś delikatnie, żebym mogła z niej zrezygnować?
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Zrobiłam 1
Nie jest zbyt piękna. Gdybyście miały jakieś zdjęcia z którymi mam próbować, to prosiłabym mi podać
|
#10 |
|
<b></b>
|
zalaczam kilka propozycij,proponowalabym jeszcze rozjasnic buzie tzn;dodalabym jasniejsze refleksy(kolor wlosow)ostatnia fotka Jennifer A. cos w tym rodzaju
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
4ta fryzurka swietna,widze Cie w takiej
Pozdrawiam
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przede wszystkim doradziłabym zadbanie o kondycje włosów - dobre szampony i odżywki
I zgadzam się z dziewczynami w kwestii czarnej kredki - wydaje mi się, że Ci nie pasuje..
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm.. czarna redka odpada.. proponuje brązową kretke w zewnętrzych kącikach oczu.... ja tez niemoge malować się tak jak ty bo oczy wydają sie wtedy dość hmm.. małe i jakieś takie niewyraziste....
wytuszuj rzęsy proponuje lekko opalenizującym (jasnym) pudrem zaznaczyć kości policzkowe.... i wydaje mi się że troszke tesz szary cię przygasił.... ubieraj się na zielono.. w styylu można by powiedzieć wojskowym.. widać że jesteś młoda i myśle że wyglądałabyś w tym dobrze.. polecam kolor śliwkowy i wszystkie kolory opalenizujące jako kolor do ubrań.... na oczy tez się te kolory sprawdzą..ale polecam ci delikatny makijaż odpowiedni do wieku i do delikatnej twarzy.... brązowa kretka, czarny tusz na rzęsy, kości oliczkowe zaznaczyć i błyszczyk przezroczysty na usta... masz piekny kolor us wiec go tylko trzeba uwydatnić.... z włosami to poleciłabym wosk wax na włosy odżywią się! niefarbuj! im puźniej tym lepiej! myśle że mocno wycieniowana fryzurka by do ciebie pasowała.. ale do tego polecam dobrego fryzjera ![]() pozdrawiam.... |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

.Pozatym zrobilabym ostre pazurki lekko nachodzace na policzki.Moze pasemka w odcieniu czekolady!?

Dzisiaj się pobawię w photoshopie, może mi coś wyjdzie