|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co kupić komuś na urodziny ???
Zastanawiam się nad tym już od pewnego czasu.Moje dwie przyjaciółki mają w tym miesiącu urodziny.Jedna z nich wyrabia imprezkę,druga nie.Mają 16 lat-tzn będą tyle miały [img]icons/icon7.gif[/img] Tej której imprezy robić nie będzie chciałabym kupić coś fajnego,niedrogiego takie coś co by jej się spodobało.Natomiast druga skoro urodziny wyprawia to należałoby się kupić jednak 'coś'.No i niewiem co mam moim dwum psiapsiułom kupić.Co mozna kupić dziewczyną które słuchają metalu,tak sie tesz ubieraja,nie lubią takich drobiazgów w domu (tj.figurki,misiaczki).Ni ewiem.Pomocy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Co kupić komuś na urodziny ???
Perfumy, żelik do myćka, książkę, płytę... A najlepiej je podpytaj!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
hej , sama mam ten problem, niedługo wybieramy się na urodziny kumpeli i zupełnie nie wiemy co kupić, może jakąs fajną bluzkę lub zwierzątko. potrzebne mi jakieśpomysly, piszcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co kupić komuś na urodziny ???
Hmn... też mam nieraz problem ! Ale może by tak kupić budzik jeżeli ten ktoś nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziewczynie najlepiej kupic jakis kosmetyk (jesli wie sie co ta osoba lubi i uzywa), bizuterie: ladne kolczyki, bransoletke, naszyjnik. Albo ksiazke, ale w tym przypadku trzeba znac gust czytelniczy obdarowywanej (mozna ew. kupic cos co jest obecnie na topie). Z chlopakiem jest juz trudniej
![]() Zalezy tez ile mozecie pieniedzy na taki prezent przeznaczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Kazdy gust jest inny,ale moze kwiaty?? CZytałam ostatnio sporo o internetowych kwiaciarniach i podobno xxx
robią ładne bukiety i sa duzo solidniejsi niz poczta kwiatowa,nie spózniaja si e z dostawa i szanuja klienta. Takie kraza opinie. Wydaje mi sie,ze to bedzie trafiony prezent. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-20 o 16:41 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A mi się wydaje, że to reklama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Tak czy inaczej apropo kwiaciarni to tez zamawiałam kiedys bukiet na xxx i wszytsko było w porzadku.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-10-20 o 16:41 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ale 16letnim przyjaciółkom kwiaty?!:P Masz całe forum prezentowe, przejrzym może cos ci wpadnie w oko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja mojemu mężowi na urodziny właśnie szykuję przyjęcie niespodziankę i mam nadzieję że zarówno on jak i goście będą sie dobrze bawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.