|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pomocy:)
czesc mam naimie anka i prosze o porade chciala bym zmienic swoje wlosy kolor i wogule
myslalam tez o grzywce pomozciebo mi nic nie przychodzi do glowy pozdrawiam papapa anka
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: pomocy:)
idealna fryzurka dla ciebie moim zdaniem to wlasnie taka...mysle ze kolorek ciemny a fajnie byloby rozswietlic delikatnymi blond refleksami.
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
proponuje balejaż,z gzrywką można spróbować i włośki ewentualnie mocno pocieniować
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
dzienki za rade ale czy napewno bedzie mi pasowac????
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ja bym nic nie zmieniala, dobrze wygladasz.. co najwyzej lekkie pasemka rozswietlajace ale bardziej naturalne ...
nie wiem czy grzywka prosta bedzie ci pasowac.. ciezko powiedziec.. ladnie ci w takiej na bok
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
dzienki za rade ale ja chciala bym cos w koncu zmienic bo non stop mam taki sam kilor iuczesanie wlosow a jak myslisz jaki by mi pasowal makijasz i kolory cieni bylo by lajnie jak bys mi cos podsunela pozdrawiam buziaki pa
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
zalezy jaki kolor wlosow bys miala, takie dobralybysmy ci cieniee
w kazdym razie ja sadze ze ladnie byloby ci w baleyage - ciemna czekolada + blondzik + twoj terazniejszy kolor...i naprawde polecalabym taka fryzurke jaka wczesniej wkleilam...moim zdaniem naprawde fajnie bys w niej wygladala
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
siemka
moze w tedy sie przekonam do jakiej fryzury
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
to znowu ja
za tydzien wybieram sie do fryzjera i prosze was o rade czy napewno ta fryzurka bedzie mi pasowala chciala bym cos zmienic ale tak zeby mi bylo ladnie a nie tylko ze zmienilam tak wygladam obecnie i podsuncie mi jakis fajny makijaz kolor cieni i wogule z gury dzienkuje pozdrawiam papapa |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

myslalam tez o grzywce pomozciebo mi nic nie przychodzi do glowy pozdrawiam papapa anka

w kazdym razie ja sadze ze ladnie byloby ci w baleyage - ciemna czekolada + blondzik + twoj terazniejszy kolor...i naprawde polecalabym taka fryzurke jaka wczesniej wkleilam...moim zdaniem naprawde fajnie bys w niej wygladala