|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() jak spowolnic tempo wzrostu wlosow?!
pytanie jak powyzej,dotyczace mojego chlopaka
![]() czy znacie jakies sposoby,czy tez specyfiki umozliwiajace zwolnienie procesu wzrostu wlosa? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak spowolnic tempo wzrostu wlosow?!
sama tego chętnie bym sie dowiedziala, a raczej mój tż byłby zainteresowany
![]() ![]() hmm a facetom naprawde szybciej rosna włosy?? czemu to tak? niesprawiedliwe:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Suszenie suszarką z gorącym nawiewem, mycie w ciepłej wodzie... nieprawidłowe odżywianie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dobrze wiedziec ze to spowolnia rozwoj bo mi sie zdarza tak robic a zalezy mi z kolei na szybkim przedluzeniu moich wloskow pzdr =*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Też tak robiłam, skutkiem czego włosy w 3 m-ce urosły mi może z centymetr. A jak przestałam, to gwałtownie przyspieszyły
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
to zimna woda opóźnia rosnięcie??:O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zimna woda pobudza, zamyka łuski włosa, działa dobrze na skórę głowy. Ciepła odwrotnie. Powoduje łupież, wypadanie, siano i spowolnia rośnięcie.
![]() EDIT: (dla tych, co korzystają z wyszukiwarki) ciepła woda jest lepsza od zimnej ![]() i tak po prostu - zauważyłam, że wszyscy z mojej rodziny, którym włosy rosną błyskawicznie, myją głowę w ciepłej wodzie, natomiast ja w zimnej - i tak rosły mi szybko, ale to zasługa genetyki. w ciepłej mam nadzieję, że wyrosną jeszcze szybciej ![]() to na tyle - pozdrawiam ![]()
Niewidzialny jak skała, skała Przybywa z otchłani światła, światła Człowiek widmo! Edytowane przez Agatin-K Czas edycji: 2007-08-20 o 16:14 Powód: sprostowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.