|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Czy podoba Wam się ta sukienka? - ZDJECIA
Ślub w sierpniu 2007, więc czas już się decydować na sukienkę, ale jest ciężko... Zdjęcia zrobione telefonem.
Podoba mi się ta sukienka z pierwszego zdjęcia już od zeszłego roku, nie ma trenu, gorset ma fajny fason. Zastanawiam się nad nią, ewentualnie do dołu wzięłabym ten gorset z drugiego zdjęcia. Mam już kupioną kolię (naszyjnik) z cyrkoniami (kupiłam z dużym rabatem), trzecie zdjęcie. Na zdjęciu czwartym jest moja sylwetka, mam dosyć szerokie ramiona, wzrost 170 cm. Co sądzicie, czy nie jest za mało elegancka lub kobieca, wydaje mi się że jest w sportowym stylu, o ile sukienka ślubna może w takim być. ![]() Materiał tafta inteligentna. Na dole są dwie falbany z pilsowanego materiału i hafty z koronki. Oba gorsety są z takiego materiału jak ten na drugim zdjęciu, tylko do pierwszego można doszyć cienkie ramiączka. Ja doszyłabym jeszcze bolerko, bo jestem zmarźluch, mimo że ślub jest w sierpniu. Edytowane przez 077418a361ee5ad2159ccbcb6244fe7be92b3251_618c5d140ac49 Czas edycji: 2007-03-18 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy podoba Wam się ta sukienka? - ZDJECIA
Sukienka, całkiem całkiem. Nie przebudowana. Mi tak trochę nie podoba się ten drugi gorset - jak dla mnie "za bogaty".
Nie masz może jakiegoś swojego zdjęcia w tej suki? Ważne jest jak w niej się czujesz i czy nie jest ciężka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
jeszcze nie mam w niej zdjęcia, a nie wiem czy panie pozwolą zrobić zdjęcie, to co mam było zrobione w "ukryciu"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
całkiem fajna, chociaż mi osobiście bardziej przypadła do gustu sukienka, która jest na pierwszej fotce, w tle, z lewej, ta ecru, prosta. No ale sukienka musi się TOBIE przede wszystkim podobać!!!!!! jestes do niej przekonana? skoro prosisz nas o zdanie, to chyba nie jesteś do niej w 100% przekonana. No....jak na spowiedzi nam tu powiedz, jaka jest prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a mi się bardzo podoba ta pierwsza sukienka fajniutka i śliczna
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
wiesz co? zastanow sie czy ten gorset z drugiego zdjecia bedzie wygodny. z tego co kojarze moja kuzynka miala wlasnie w tym samym stylu, te ramiona tak na boku i nie bylo to za wygodne, ale decyzja nalezy do ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pierwsza sukienka jest bardzo ładna. Pooglądaj sobie jeszcze stronki z sukniami ślubnymi, jesz ogromny wybór sukien w przeróżnych stylach. Potem można iść do salonu w którym szyją na zamówienie i uszyć sobie taką o połowę taniej niż w salonie. Taka jest moja rada, ba sama tak zrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
[B]evvka[B]pamiętaj ze pierwszy wybór jest najlepszy i nawet jeśli bedziesz chodziła i mierzyła inne sukienki to i tak bedziesz myślała o tej pierwszej w której sie najlepiej czułaś i najlepiej wyglądałaś. Wiec jesli Ci sie podoba to nie masz na co czekac. Co do drugiego gorszetu (ale to jest tylko moje zdanie) mam mieszane uczucia.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Drugi gorset poszerzy optycznie już i tak szerokie Twoje ramiona. Zajrzyj na Ślubny Image do watku suknia odpowiednia do figury - tam dzielimy się cennymi uwagami, co dobrze zatuszować i w jaki sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna, ta na tym pierwszym zdjęciu ładniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Mi ogólnie nie podobaja się sukienki z gorsetem, ale na 1 zdjęciu ladnie komponuje się ze spódnicą.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ta na 1 zdjeciu rzeczywiscie ladniejsza, ale sliczna jest tez ta z 1 zdj taka kremowa
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mnie to by bardzo interesowała ale ta złota z tyłu za Twoją białą (jest ładna ).
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie bardziej podoba mi się pierwsza sukienka i nie bawiłabym się w zamianę gorsetów, bo ten pierwszy jest ładniejszy. Poza tym musi Ci być wygodnie, a takie opadające ramiączka mogłyby trochę krępować ruchy w tańcu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
podaję stronę, chociaż tym postem nie chciałam robić im reklamy: http://www.msmoda.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Też mam ślub w sierpniu 2007 mam już kupioną sukienkę do odbioru w salonie. Miałam na sobie kilkadziesiąt sukni (ponieważ brałam udział w targach ślubnych). Jak weszłam do kolejnego salonu i zobaczyłam tą "moją" suknię na manekinie to bez mierzenia wiedziałam że to jest to czego szukam. Moja rada to najpierw zastanów się jak byś chciała wyglądać w tym dniu ja chciałam aby mój ślub był w stylu retro i taką też mam suknię i całą resztę (zaproszenia, wystrój sali, dodatki, kwiaty itd.). A jeśli już masz wybrany swój styl to musisz przymierzyć w różnych salonach różne modele i kolory sukien żebyś mogła porównać w czym wyglądasz najładniej. Bo ze zdjęcia wynika, że masz jasną karnację nie wiem jakie masz włosy ale do jasnej karnacji biel nie wygląda zbyt ładnie zdecydowanie lepiej ecru, toffi, capuczino. Ja nie stawiałam na wygodę bo w sumie to jest przecież suknia ślubna, musisz się umieć porouszać tak aby przetańczyć całe wesele ale nie będziesz w niej chodzić na siłownię tylko zakładasz ją na najważniejszy dzień i ma wyglądać bajecznie tak jak sobie wymarzyłaś. Jeśli to jest ta właśnie ta sukienka, której zdjęcie nam pokazałaś, to nie pytaj nas o zdanie to Ty będziesz w tym dniu najważniejsza i ty masz się czuć jak księżniczka. Pozdrawiam. Życzę udanego Ślubu, Wesela i Całego Wspólnego Małżeńskiego Życia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna ta sukienka na pierwszym zdjęciu, ale sukienka zawsze może ładnie wyglądać na manekinie a co innego na Tobie. Ale sukienka mi się podoba.
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Pierwsza sukienka śliczna, z tego co wiem te gorsety opadajace na ramiona są niewygodne
![]() A ja wklajam swoja sukienusie plus dodatki ślub w sierpniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
pierwsze kolczyki są super, jakiej firmy? właśnie takich wiszących i na dodatek łezki szukam....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
[1=077418a361ee5ad2159ccbc b6244fe7be92b3251_618c5d1 40ac49;3983689]ta złota z tyłu miała strasznie cienki materiał, wyglądała jak sukienka do cywilnego, nie kościelnego......
podaję stronę, chociaż tym postem nie chciałam robić im reklamy: http://www.msmoda.pl/[/quote] Dziekuje choc tej sukni akurat nie ma na stronie ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
[1=077418a361ee5ad2159ccbc b6244fe7be92b3251_618c5d1 40ac49;3944535]Ślub w sierpniu 2007, więc czas już się decydować na sukienkę, ale jest ciężko... Zdjęcia zrobione telefonem.
Podoba mi się ta sukienka z pierwszego zdjęcia już od zeszłego roku, nie ma trenu, gorset ma fajny fason. Zastanawiam się nad nią, ewentualnie do dołu wzięłabym ten gorset z drugiego zdjęcia. Mam już kupioną kolię (naszyjnik) z cyrkoniami (kupiłam z dużym rabatem), trzecie zdjęcie. Na zdjęciu czwartym jest moja sylwetka, mam dosyć szerokie ramiona, wzrost 170 cm. Co sądzicie, czy nie jest za mało elegancka lub kobieca, wydaje mi się że jest w sportowym stylu, o ile sukienka ślubna może w takim być. ![]() Materiał tafta inteligentna. Na dole są dwie falbany z pilsowanego materiału i hafty z koronki. Oba gorsety są z takiego materiału jak ten na drugim zdjęciu, tylko do pierwszego można doszyć cienkie ramiączka. Ja doszyłabym jeszcze bolerko, bo jestem zmarźluch, mimo że ślub jest w sierpniu.[/quote] Mi bardziej podoba się pierwsza sukienka, ja osobiście zostawiłabym ją z tym gorsetem, z którym jest, tym bardziej, że chcesz mieć bolerko, wydaje mi się, że do pierwszego gorsetu będzie ono bardziej pasować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja bym cos jednak wymyslila z tym gorsetem....
![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Aż miło spojrzeć na podobieństwo gustu Anulko
![]() Aczkolwiek odrobina dostojnej elegancji ... jak najbardziej wzkazana ![]() Słonecznie pozdrawiam ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
[1=077418a361ee5ad2159ccbc b6244fe7be92b3251_618c5d1 40ac49;4254535]pierwsze kolczyki są super, jakiej firmy? właśnie takich wiszących i na dodatek łezki szukam....[/quote]
evvka kolczyki kupilam na ebayu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.