|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
<kosmetyki> POSZUKUJĘ ~~>krem Nivea Visage Young!!!!
Mam kilka nie potrzebnych mi drobiazgów i chetnie je na cos wymienie
![]() 1.Krem Supernawilżający do twarzy HAPPYDERM Loreal Paris do twarzy normalnej i mieszaniej (zostało ok. 85%) 2.Krem i podkład w jednym NIVEA VISAGE YOUNG Be Beautiful (zostało ok. 70% 3.zestw błyszczyków Constance Carroll w kształcie muszelek i rozgwiazd (zostało ok. 85%) 4.jedwabne serum do włosów PROFISilk buteleczka ma 15ml (ostało ok. 65% z tych 15 ml) 5.Kredka do oczu Astor MikaDo 04 PINK MANGA (użyta 3 razy) 6.Płyn do płukania jamy ustnej Aquafresh mint (zostało 60%) 7.Krem wzorowy lok Wella SHOCK WAVES loki pod kontrolą (zostało 50%) 8.Peeling enzymatyczny oczyszczająco-kojący UNDER TWENTY (zostało 50%) 9.Błyszczyk AVON color trend chockolate drop -sugar coated pink- (różowy) (została troszkę mnie niż połowa) 10.Krem do prostowania włosów na gorąco LOREAL HOt LIsS (ok 80-75%) jeżeli zainteresował was jakis produkt z mojej listy i macie cokolwiek na wymiane to piszcie, bardzo chetnie sie wymienie [/SIZE]BUŹIAKI!!!!! Edytowane przez rysa528 Czas edycji: 2007-05-19 o 17:31 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
KAROLINKA
![]() interesuje mnie Ziaja – /olej rycynowy/ do włosów farbowanych zostało troche mniej niż 1/3. tylko na co chciałabys się wymienić?? może 4??
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje Kosmetyki ;) ~>ZAPRASZAM<~
Coś u mnie za:
2.Krem i podkłam w jednym NIVEA VISAGE YOUNG Be Beautiful (zostało ok. 70%)?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Rysa
interesuje mnie 1,2 w zamian mam peeling do twarzy YR żel do mycia twarzy z termopeelingiem pollena eva moge tez ci zaproponowac odżywke rumiankowa fitomed |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
NIKITA niestety nic z tych rzeczy mnie nie interesuje...
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
kurcze nie umiem znalesc tego szmponu
nie wiem gdzies mi się zapodział albo ktoś do zuzył więc albo znajdizesz coś innego albo poczekasz na dokladkę jutro otiweram chyba nowy wątek wiec zapraszam jutro najbardziej interesowal by mnie nivea podklad +krem
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moje Kosmetyki ;) ~>ZAPRASZAM<~ POSZUKUJĘ ~~>żel krem Nivea Visage Young!!!!
zapraszma do siebie do nowego wątku
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moje Kosmetyki ;) ~>ZAPRASZAM<~ POSZUKUJĘ ~~>żel krem Nivea Visage Young!!!!
nie, on chyba nie jest najjaśniejszy
bo jest jeszcze kolor o nazwie 'jasny', więc przypuszczam, że to ten jest właśnie najjaśniejszy. najlepiej jakbyś mogła go sprawdzić w sklepie...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli jesteś zainteresowana, to może być żel-krem Nivea za Happyderm?
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
2.Krem i podkład w jednym NIVEA VISAGE YOUNG Be Beautiful (zostało ok. 70%)
3.zestw błyszczyków Constance Carroll w kształcie muszelek i rozgwiazd (zostało ok. 85%) 9.Błyszczyk AVON color trend chockolate drop -sugar coated pink- (różowy) (została troszkę mnie niż połowa) moze coś u mnie ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

wesołych swiąt
Znajdziesz coś u mnie? Zajrzyj na ciuszkowy, mam tam tez kosmetyki
Odp u mnie