|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
chropowaty dekolt czemu?Emilio pomoz
Chcialam zapytac czemu mam taki chropowaty dekolt a nie taki gladki, kremuje sie zawsze i nic nie daja kremz nawilzajace, mam na nim czasami male wypryski, ale nawet gdy nie mam jest taki jakis chropowaty, robilam juz peelingi i wcieralam kremy, maseczki i dalej jaki byl taki jest czemu??
jest jakas rada na to?? pozdrawiam
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: chropowaty dekolt czemu?Emilio pomoz
Jest on chropowaty bo skóra jest niedelikatna czy ma bruzdki lub male krostki pod powierzchnia? ja kiedys nakladałam sobie miodzik na dekold
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mnie sie wydaje ze to sa jednak te krostki takie malutkie, ale nie pryszcze tylko ja sama nie wiem jak je opisac , to sa takie wlasnie jak gesia skorka ,o to okreslenie pasuje idealnie do mojego dekoltu.Ja tego nie lubie bo chcialabym miec taki delikatny i gladki dekolt.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja mam dokładnie to samo z dekoltem, taka mala gesia skórka.
Mysle ze nie ma na to sposobu, taka juz jest skóra w tym miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mam to samo, tzn. jak brałam diane35 to znikła ta paskudna "gęsia skórka" na dekolcie, jak odstawiłam te tabsy to znowu problem powrócił ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Chcialam zapytac czemu mam taki chropowaty dekolt a nie taki gladki, kremuje sie zawsze i nic nie daja kremz nawilzajace, mam na nim czasami male wypryski, ale nawet gdy nie mam jest taki jakis chropowaty, robilam juz peelingi i wcieralam kremy, maseczki i dalej jaki byl taki jest czemu??
jest jakas rada na to?? pozdrawiam jesli masz zanieczyszczona skore polecam oczyszczanie u kosmetycki. jaki robisz peeling? polecam udanie sie na zabieg do salonu kosmetycznego, nie tylko zeby poprawic stan, ale i zrelaxować się . peeling jak najbardziej, nawilzanie takze, polecam takze suplementacje np kwasami omega 3 , wiesiołkiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A mozna zastosowac np. masc z mocznikiem Hasceral? stosuje sie ja wlasnie na gesia skorke, na nogach i posladkach super dziala, ale czy nie zaszkodzi skorze na dekolcie? chyba wyprobuje ja sama....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.