|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ćwiczenia fizyczne
Na jak dlugi okres po operacji nosa powinno sie wstrzymac od cwiczen fizycznych i dlaczego jest to takie wazne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: ćwiczenia fizyczne
Podbijam temat - chodzi mi jednak o korektę uszu. Po jakim czasie będę mogła wrócić na aerobik? Proszę o odpowiedź, bo jestem troszkę załamana faktem, że będę musiała zrobić sobie przerwę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ok nikt nie odpowie,brak doswiadczen czy Polki nie lubie sie ruszac?
Dla mnie to katorga naprawde jest mi ciezko pozostac w bezruchu zwlaszcza ze mam wrazenie ze moge ...bo czuje sie swietnie chociaz to dopiero 9 dzien po .Moj lekarz zalecil wstrzymac sie od cwiczen przez okres 2 mies!!! Ale mam nadzieje ze przesadzil dlatego pytam ,no i moze chociaz jakis lekki wysilek jest dozwolony . Moze odpowie jakis specjalista? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wysiłek fizyczny zwieksza ciśnienie krwi, a to z kolei powoduje nasilenie lub przedłużenie trwania obrzeków. Przedłużający sie obrzek moze zwiekszać ryzyko wystapienia powikłań, szczególnie dotyczacych efektu estetycznego operacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.