|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Planuje zmienic swoj image
![]() i zrobic calkowicie inny kolor jak uwazacie, bedzie mi pasowało coś takiego? moze macie inne propozyjce?narazie jestem na etapie odzywiania moich wlosow, juz ich nie farbuje i z czerni zrobila mi sie czekolada ![]() uzywam odzywek wcinam witaminki wiec mam nadzieje ze da rade![]() Prosze o opinie ![]() :Prosze o propozycje fryzur dla mnie..mam dosc juz czarnego koloru;(
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-04-12 o 14:49 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielka Zmiana Kobietki Co O Tym Sądzicie???
nie wiem czemu ale nie chce mi się wyświetlić Twoje zdjęcie
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Proszę zapoznac się z regulaminem Metamorfoz ( jest przyklejony )
Nie tolerujemy linków do zdjęć, zdjęcia nalezy załączyć do załącznika Przypominam jeszcze, że należy przeczytać regulamin ogólny i Metamorfoz. Każdy może mieć jeden wątek, wystarczy go zaaktualizować Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-04-12 o 14:51 Powód: poprawka ! |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka Fryzura Dla Mnie????
Witaj
nic nie zmieniaj Czarny kolor jest dla Ciebie idealny,pasuje do koloru oczu i brwi Nie widze Cie w innym kolorze chyba ze wizaznki maja inne zdanie
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Na tym pierwszym to też Ty?
Pozostałe zdjęcia są raczej mało wyraźne i nie widać na nich koloru Twojej cery, ciężko bez tego określić jaki kolor byłby dla Ciebie odpowiedni. Wrzuć coś wyraźniejszego |
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Myślę,że byłoby ci całkiem fajnie
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

jak uwazacie, bedzie mi pasowało coś takiego? moze macie inne propozyjce?