|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
co jeszcze??
Co jeszcze mam w sobie zmienić jak się czesać co ulepszyć???Proszę o porady!!!
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: co jeszcze??
Jak na mój gust ta szminka (pomadka?) Ci nie pasuje, bo jest taka jakaś zbyt hhmm....ciężka? A może tylko zdjęcie jest mylące.
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Wklejam jeszcze jedną fotkę!!!!
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomóżcie bo zbliża się moja czwarta rocznica ślubu i mam zamiar obudzić w sobie nową i ładniejsza żonę chcem zmienić swój wygląd maksymalnie jak tylko się da.Pozdrawiam
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
O ile się nie mylę, to opalasz się na brąz.
Na twoich miejscu rozjaśniłabym włosy i zrobiła refleksy o kolorze toffi. Postawiłabym również na jaśniejszą pomadkę. Jeśli chodzi o fryzurę, to wybrałabym bardzo mocne cieniowanie bądź pazurkowanie. |
|
|
|
#6 |
|
<b></b>
|
Co do koloru wlosow to rowniez bym rozjasnila wlosy.A fryzurke bym skrocila tak jak na zalaczonym zdjeciu
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
wygladasz bardzo ladnie
![]() kaska222 podala bardzo ciekawy pomysl fryzurki mysle ze ladnie by Ci w niej bylo.Zgadzam sie wloski rozjasnij i zrob delikatne ciemniejsze refleksy. co do szminki czy probowalas moze brudnych rozy?? hmm...oczy proponuje optycznie przyblizac za pomoca cieni-jasny cien w zewnetrznym kaciku oka a ciemny w wewnetrznym(dokladnie rozcierajac granice moedzy nimi)rzesy tuszuj do gory .Proponuje lekko pogrubiuc brwi ![]() Pozdrawiam ;D
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.