|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
|
Narzędzia |
2007-04-25, 11:34 | #1 |
Przyczajenie
|
Akademia Prenier Czy Teb Edukacja ??
Witam. Chciałabym rozpocząć naukę jako technik usług fryzjerskich. Proszę o radę jaką szkołę wybrać Akademia Prenier czy Teb edukacja w Gdańsku??
|
2007-04-25, 13:00 | #2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Prenier Czy Teb Edukacja ??
Dokładnie ja również jestem ciekawa czy Prenier czy profesja -Poznań
|
2007-04-28, 18:08 | #3 |
Wtajemniczenie
|
najlepiej jeśli wypytasz dokładnie ludzi, którzy tam sie uczą bo np szkoły Teb i Prenier mają różna opinię w zależnosci od miasta. Wiadomo, że w każdym mieście jest inna kadra dydaktyczna, także opinie mogą być bardzo zróżnicowane w zależności od miejsca w którym znajduje sie szkoła
|
2011-10-09, 20:55 | #4 |
Przyczajenie
|
Witam. Ucze sie jako technik uslug fryzjerskich w AP w Gdansku. NIE POLECAM!!!
Po pierwsze nauczycielka szuka odpowiedzi w ksiazce zamiast w glowie!!! po drugie przyjezdzam na zajecia, po to aby dowiedziec sie, ze nauczycielka dzis nie dojedzie i zajecia sa odwolane.. pracownia zle wyposazona.. brak farb, rozjasniaczy, szamponow itd.. doslownie wszystkiego.. oczywiscie sa szampony, ale przeterminowane min. rok.. zadna z nas nie bylaby w stanie pracowac po tej szkole w zakladzie.. bo praktycznych zajec wgle nie ma.. jesli chodzi o kosmetologie oczywiscie polecam.. obserwuje dziewczyny..widze ze maja duuuzo lepiej niz my-fryzjerski.. nauczycielki jak marzenie dla przyszlych kosmetyczek- kompetentne i wymagajace.. ja niestety licze tylko na papier, bo nie widze siebie w tym zawodzie (po tej szkole oczywiscie).. mam nadzieje ze chociaz uda mi sie egzamin zdac.. jednak sama musze sie nauczyc tego.. bo szkola nic nie daje.. nawet prymitywnej teorii.. odpowiem na wszelkie pytania.. na priv.. |
2012-03-06, 22:04 | #5 |
Przyczajenie
|
NIE POLECAM AKADEMI PRENIER - ... orgaznizowalam szkolenia zeby tylko dziewczyny mogly sie czegosc nauczyc bo zeby pracowac to trzeba miec na czym !!!!!!!! Po za tym pracuje sie tam za damo a Wy za darmo sie nie uczycie !!!! Mowie to szczerze i pisze szczerze a kto chce sie przekonac i wspomniec moje slowa to zapraszam
|
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.