|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje kamerzysty i fotografa Wrocław (okolice) termin 2008 rok
Witam wszystkich.
![]() Jestem właśne na etapie przygotowań do ślubu i przyszedł teraz czas na wybór kamerzysty oraz fotografa, i mam z tym nielada problem. Owszem w internecie jest od groma ogłoszeń,galerii ale wirtualna reklama czasem ma sie nijak do realnych możliwości. I zwracam się do Was drogie Wizażanki z Wrocławia, okolic i nie tylko z gorącą prośbą, czy mogłybyście mi polecić kogoś już wypróbowanego. ![]() Dziękuje i pozdrawiam. ![]() P.S Mile widziane Wasze zdjęcia,opis asortymentu, możliwości Fotografa i kamerzysty, przybliżony ceny, strona www. Co się tylko da. ![]() Nasz termin to 23.08.2008 r.
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukuje kamerzysty i fotografa Wrocław (okolice) termin 2008 rok
Hej
![]() Ja mam trochę wcześniej ślub niż Ty, bo w czerwcu 2008, ale już zarezerwowałam sobie agencję fotograficzną. Postawiłam na http://www.cynamon-foto.pl Obecnie przebywam w Dublinie, dlatego wszystko załatwiam przez internet. Agencja jest z Legnicy. Wiem, że robili zdjęcia jednej z Wizażanek (wcześniej tego nie wiedziałam, ale kiedyś przeglądałam zdjęcia ze ślubów na wizażu i zapadły mi w pamięć, bo były naprawdę dobre - i właśnie odnalazłam je w galerii Agencji ![]() ![]() GRAND pakiet – 1600 pln pełny reportaż plener wyjazdowy w inny dzień (zamek, pałac, inne ciekawe miejsce) 300 ujęć na CD (format jpg – możliwość robienia dowolnej ilości odbitek) 100 odbitek 10x15 cm 30 odbitek 15x21 cm album Po więcej informacji radzę zadzwonić do nich ![]() pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań!
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odpowiedź.
![]() Już zabieram sie, za mejlowanie.I tak jak radzisz poczytam trochę opinii na wiżazu.My akurat jeteśmy zainteresowani Kościołem i salą weselną +oczepiny, plener raczej będziemy sobie darować.A to z pewnością wiąże się z mniejszymi kosztami. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
wycięta reklama
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-01-03 o 21:52 Powód: wycięta reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mogę Ci polecić jednego - *** dwa nasze zdjęcia ślubne z sesji plenerowej na zachętę
![]() wycięty link Pozdrawiam, Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-11 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mbu83 założyłaś już o tym wątek i nie musisz w prawie każdym innym pytać o to samo. Zwłaszcza m in.w tym wątku, bo jakoś nauki przedmałżeńskie mają się nijak do powyższego tematu. Kto będzie wiedział to Ci pomoże/odpowie w odpowiednim miejscu.
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam,
wycięta reklama Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-26 o 15:44 Powód: wycięta reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Szukam fotografa na ślub, który nie zabija ceną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.