|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Jak namówić faceta, by zerwał z podróbkami?
No wiec tak
uwielbiam jak mezczyzna ładnie pachnie ( jak używa CK be to po prostu wymiekam) ![]() ostatnio byłam z kolega na weselu wyniuchałam od niego cos dziwnego niezidentyfikownego i szczerze mowiac niezbyt powalajacego na kolana o zgrozo gdy chciał sie "dopsikac" okazało sie ze jest to podróba Kenzo ![]() jako ze na tym punkcie mam lekkiego fioła ( pisze lekkiego bo daleko mi do wiedzy i kolekcji innych wizazanek) staram sie go przestawic na własciwe tory wczoraj powiedzial mi ze pojdziemy razem wybrac jakis zapach dla niego bo mu sie juz konczy no wiec ja zaproponowalam ze wybierzemy moze cos tanszego ale orginalnego ( nie wyda na perfumy tyle co ja bo on jako miłośnik motoryzacji wszystko pakuje w motory i benzyne by mógł przemierzac nasz piekny kraj czujac wiatr we włosach) zaproponowałam adidasa albo pume on stwierdził ze w zyciu bo ( uwaga cytuje to nie sa moje słowa) tak pachna dresiarze ![]() zabrakło mi argumentów jak go moge przekonac albo co innego moge mu zaproponowac?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak namowic faceta by zerwał z podróbkami???
W perfumerii potestujcie, na allegro upolujcie
![]() Jest jeszcze Rossmann, gdzie można dość tanio nabyć górnopółkowce ![]() Dla wielbiciela motoryzacji polecam Bvlgari Black ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hanny007, testować do skutku, w końcu traficie na coś "niedresiarskiego"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
dzieki za podpowiedz ale on w zyciu nie wyda tyle na perfumy
![]() mysle ze to powinno byc w przedziale max do 50 zł a szczerze mówiac na meskich zapacham nie znam sie za bardzo na dodatek w tym przedziale cenowym wiec licze na wasza pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ehhh ja to wiem i ty to wiesz ale obwiam sie ze to go raczej nie przekona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
POUR HOMME - Chopard - ORYGINAŁ - FOLIA !!! 30ml - dość ciekawy, nienarzucający się zapach, trochę w nim ziółek, trochę słodyczy
GUCCI RUSH FOR MEN EDT 10ML PRODUKT - niestety nie znam, ale z pewnością niepopularny, zdaje sie wycofywany, więc może warto GUCCI Pour Homme 30ml oryginal z USA folia okazja! - cudne drewno i kadzidło ![]() Niestety również nie znam ![]() Burberry for men 30ml oryginal z USA okazja - AQUAMAN ROCHAS dla niebanalnych mężczyzn od SS A może po prostu zacząć od próbek zapachów? Roi się od nich na allegro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
No na oryginalnego Kenzo raczej go nie namówisz....
Jakby był Twoim chłopakiem i dostał na gwiazdke to pewnie do podróby by już nie wrócił, a tak... ciężko ciężko.... musi do tego dojrzeć ![]() Wiesz co... może Avon?? No wiem , że to nie CK, ale nie śmierdzi.. A fotki panów z katalogu... np z wody Full Speed... (mój ulubiony model ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dla wielbiciela motoryzacji dobry będzie Diesel!
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Esprit w rossmanie
![]() ![]() edit: ewentaulnie avon oriflame, z ori moge polcic s8, jest w promocji od nowego katalogu. Edytowane przez mementos Czas edycji: 2007-05-18 o 14:57 Powód: dopisanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Uważam, że Avon i Oriflame to niezła propozycja. Poza tym możecie poszukać markowego perfumowanego dezodorantu - zapach też trwały i dość intensywny, a powinno być taniej (np. na allegro). No i argument nie do zbicia - o powalaniu kobiet zapachem na kolana
![]() ![]() Życzę powodzenia w słusznej sprawie! ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a może coś z zapachów Str8? Nie powinny się kojarzyć "dresiarsko", reklamy mają trochę związane z samochodami (o ile pamiętam auto mknące przez pustynię?), opakowania metalowe też całkiem nieźle pasują do motoryzacyjnych klimatów
![]() Co prawda nie mam pojęcia jak pachną, ale z wypowiedzi wynika, że całkiem nieźle ![]() a co do argumentów, może spróbuj przekonać go jakoś nawiązując do jego pasji - że podróbki to tak jakby kupować nieorginalne części albo "chrzczoną" benzynę ![]() powodzenia w każdym razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a dla wielbiciela motorów już absolutnym must have będą perfumy Harley Davidson
![]() http://www.fragrancex.com/products/_...H__brands.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zaproponuj Yves Rocher
![]() ![]() Albo Mexx?? Raczej też neutralny grunt, a ostatnio Pure Life był zdaje się w Rossmannach w promocji.
![]() |
#15 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Dziewczyny mają rację
![]() ![]() Są również inne metody,bardziej drastyczne,ale nie będę o nich tutaj mówiła heh ![]() Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hehe...jakies chore podejscie.. pachniec brzydko byle by miec jakas tania podrobe czegos markowego... hm... sama nie uzywam drogich perfum...pumy,c-thru,adidas jakies z avonu i nie pachne jak dresiara
![]()
![]() |
#19 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Wam to się wydaje, że motor to motor i już. ![]() Dla kogoś, kto kocha ścigacze Harley to siara. Jak dla ekologa futro. W życiu bym nie użyła! ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny za wszystkie podpowiedzi
![]() zobaczymy co uda mi sie zdziałać bo dziś jest chyba wielki dzień zakupów ja sie skłaniam na mexx albo st8 ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo zadanie jest raczej ciezkie trzymajcie kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja widzę dwa rozwiązania, albo po prostu zrobisz mu prezent niespodziankę i sama kupisz mu jakieś oryginalne perfumy z górnej półki, zapytasz czy podoba mu się zapach, jak ocenia jego trwałość, a potem mu powiesz co to jest i ile kosztuje...
Albo tak jak zaproponowały dziewczyny : Kupisz lub namówisz Jego do kupna jakiegoś zapachu z Avonu albo z gamy Str8, ceny nie są porażające, a skoro sam stwierdził, że do 50zł. to będzie zadowolony, bo te zapachy więcej nie kosztują ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Zapewne nie jest to metoda ,,pałki i kija''
![]() ![]() ![]() Ogólnie żarty żartami ,wróćmy do porządku, sprawa jest poważna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A tak w ogóle odpowiadając na twoje pytanie, to poza propozycjami to spokojnie możesz mu powiedzieć, że chyba znacznie większa część dresiarzy używa tanich podróbek właśnie. Może to go przekona ...
![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie wytrzymala i powiedziala szczerze, ze lepiej zeby mydlem pachnial niz podrobka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ja swojego przekonałam i sam już kupuje teraz tylko oryginalne
![]() ![]() A jak to zrobiłam? Większych problemów nie miałam, mojemu TŻ dosłownie pokazałam jaka jest różnica w zapachu pomiędzy markowym a tym z bazarku (zrobilismy dwie wycieczki - na bazar i do Sephory) , sam przyznal że to zupełnie inna klasa i zupełnie inny komfort zakupów. Sam przyznal że już spalilby się ze wstydu gdyby mial stosować podróby ![]() ![]() Z kumpelkami tez toczyłam długie rozmowy. Jedna chodziła w markowych ciuchach, szczyciła się tym, a używała jakiejś ,,Estacady'' ![]() ![]() Tobie tez się uda, choc może to kosztować trochę pracy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To bardzo trudne zadanie. I chyba dalabym sobie spokoj z facetem, ktory wydaje wylacznie na swoja wielka pasje, a reszta to dla niego chore babskie pomysly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.