|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
cera z problemami i jej zdezorientowana "posiadaczka"
Przeglądałąm wątek w którym dziewczyny wstawiały swoje zdjęcia sprzed makijażu i po nim i doszłam do wniosku że wszystkie macie lepszą cerę niż ja. Zawsze komplementowano moją cerę, ze taka gładka, równy koloryt itp. Ale tylko gdy mam na sobie podkład. Dlatego postanowiłam zapytać was o radę, zwłaszcza ze akurat kończy mi się większość specyfików i czekających mnie zakupów chciałabym dokonać przemyślanie i świadomie. A oto mój problem.
Cera mieszana ze skłonnością do przesuszania Nierówny koloryt Naczynka Bardzo widoczne cienie pod oczami na które nic nie działa ![]() zaskórniki rozszerzone pory ale naprawdę rozszerzone, w porównaniu z waszymi zdjeciami to są jakieś leje po wybuchu atomowym. no i mam zapalenie skóry wokółustne które traktuje metronidazolem na noc Ostatnio używałam: emulsji do mycia twarzy clean&clear delikatnie złuszczająca kremu olay multiradiance, byłam zadowolona z tego jak buzia po nim wygladała w sensie wyrównywania kolorytu, ale to wyłacznie efekt tyh rozpraszajacych światło drobinek, sama cera sie nie zmieniła maseczka nawilżająca soraya maseczka matująca soraya mam tez tonik nawilżający do cery normalniej i mieszanej olaya ale jakoś mi nie po drodze z nim nigdy, podobnie jak z kremem ivostiny na naczynka ![]() Chciałabym żebyście pomogły mi dobrać kosmetyki i ułożyć program pielęgnacji. Cera jest dla mnie niezwykle ważna i liczę ze pomożecie mi doprowadzić ją do perfekcji. Teoretycznie skinset vichy powinien być dla mnie manną z nieba i taki własnie miałam początkowo pomysł na "program naprawczy" dla mojej buźki, ale ale recenzje na KWC skłoniły mnie do zmiany zdania . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: cera z problemami i jej zdezorientowana "posiadaczka"
nikt mi nic nie poradzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Chyba nie ma jednego kremu, który załatwi te wszystkie problemy. Ja postawiłam na pielęgnację mieszaną. Już o tym pisałam w kilku wątkach, ale powtórzę. Na noc Normaderm Vichy na pory, na dzień pharmaceris z filtrem na naczynka, pod oczy All about eyes rich Clinique. Żeby zobaczyć rezultaty, trzeba kurację stosować przynajmniej dwa miesiącę, ja tylko Normaderm tyle stosuję i nie powiem już trochę pomógł.
Możesz sobie zrobić podobną kurację, jeden kremik na pory, drugi na naczynka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.