|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jakim jestem typem?jak zwykle watpliwosci...
pytanie standadowe
mam nadzieje,ze mi ktos pomoze...nie mam niestety dobrych zdjec,ale odpowiedzi na pytania:1.na pewno lepiej mi jest w rozowym niz w pomaranczowym 2.opalam sie wolno, na poczatku wygadam jak prosiaczek, potem opalenizna robi sie zlotawa; 3.ciemne zielono-brazowe oczy, ciemna oprawa oczu (praktycznie czarna), bialka zdecydowanie chlodne w strone niebiesko-szara 4.piegi brazowo-zlotawe 5.cera b.jasna, zima bialo-porcelanowa, rumienie sie nie wiem jak - taki raczej intensywniejszy roz 6.ciemne prawie czarne wlosy, na sloncu rudawe, latem rozjasiaja sie na rudo-kasztanowo...hmm... 7.ciemno rozowe usta 8,najbardziej lubie czern i biel,rozowy,troche czerwieni-ale bardziej w bordo,szarosci,nie cierpie brazow.ale z moimi kolorami to chyba po prostu sa jakie sa i nie wiem,czego moglabym jeszcze probowac-lenistwo? troche sobie ze soba nie radze,a mam ochote sie bardziej ukobiecic na lato
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jakim jestem typem?jak zwykle watpliwosci...
Napewno jestes chłodnym typem. Skłaniam sie ku zimie ale czy lubisz pudrowe barwy czy ostre, intensywne?
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
przepraszam,ze tak przepraszam,ze tak pozno,ale praca...lubie raczej mocne kolory,ale to w kwestii ubierania sie,makijazu prawie zero,ale jak juz to raczej delikatne...dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
jak dla mnie jesteś zimą
ewentualnie lato-zimą. Dobrze czujesz się gdy kolor Twoich włosów zmienia się na rudawy czy lepiej w czerni?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
w zimie jest fajnie,bo wygladam jak krolewna sniezka, a latem kiedy jestem opalona rudawe wlosy wygladaja lepiej...wiec sama nie wiem
jak powinnam sie malowac?pozdr
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
ja widzialabym Cię w czerni, graficie i kobaltowym. Z jasnych odcieni to biel, mroźny błękit. Trudno stwierdzić nie mając zdjęcia
próbuj kolorów zdecydowanych i w zimnych tonacjach. Na usta to pewnie jakiś róż ew. czysta czerwień. A najlepiej przejdź się do drogerie i popróbuj różne warianty lepiej w srebrze czy w zlocie?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
stanowczo srebro
a co do kobaltu nie jestem pewna-przy zielono-brazowych oczach...a grafitu i czerni sie troche boje..nie mam wprawy dzieki za odpowiedzi
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Jestes zima i co do tego nie mam zadnych watpliowści. Pasuja do Ciebie czyste, tęczowe, intensywne (od lodowych po aż bardzo ciemne)
-śnieżna biel -krucza czerń -czyste i zdecydowane kolory niebieskie - jodłowa, butelkowa zieleń - żółcie - lodowy liliowy - różówy - niebiesko-zielony - lodowa szarość -bordko czerwień wina Wzory: różnorodna wielkość, egzotyczne, ekstrawaganckie, o mocnych kontrastach (pepita, zebra, kwiaty, geometria) Biżuteria: błyszcząca, kosztowna, bogata ( białe złoto, platyna, srebro, czarne i błękitne perły)
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
zolty?w zyciu nie probowalam...ale na lato moze byc niezle
dziekuje bardzo, zwlaszcza,ze to moj pierwszy post... |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Nie tylko w lecie bedziesz w żółtym dobrze wyglądać
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
wazne zeby byc troche opalonym do zółtego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

mam nadzieje,ze mi ktos pomoze...nie mam niestety dobrych zdjec,ale odpowiedzi na pytania:

dzieki za odpowiedzi