|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
rzesy-kuracja olejkiem rycynowym co teraz?
witam juz od 1,5 miesiaca nakladam sobie na noc olejek rycynowy na rzaski gdyz strasznie mi wypadaly
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: rzesy-kuracja olejkiem rycynowym co teraz?
mi pomaga. W pewnym miejscu sa az za dlugie musialam przyciac. Moze masz uczulenie, albo nakladasz za duzo i obciazasz. No nie wiem. troche trzeba dawac.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
daje wlasnie optymalnie tak ze wgladaja na wilgotne
![]() ![]() ale zastanawia mnie jedno.. jakeis 2 lata temu kiedy zrobilam morfologie mialam krew do bani duuuuzo ponizej dopuszczalnej normy szczegolnie ferrytyne-zelazo,a cieszylam sie zdrowymi silnymi i naprawde bujnymi kreconymi wlosami o rzesach juz nie mowiac bo nie mialam problemow wogole. jakos nei czulam sie anemiczna i naprawde nie wygladalam ![]() najbardziej to mnie te rzesy dobijaja bo praktycznie ich nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
też miałam anemię, kilka razy, ale jakoś nie zauważłam, żeby moje rzęsy na tym ucierpiały....może nie przykładałam uwagi?
a co do olejku, to spróbuj go najpierw podgrzać, no i nakładaj od nasady, żeby wzmocnić również cebulki. Spróbuj może kupić sobie takie tabletki, które poprawiają wzrost i kondycję włosów, na rzęsy też na pewno to zadziała ![]() a, no i odżywiaj się prawidłowo, jedz dużo mięsa, warzyw i owoców,nie pij kawy bla blabla, tego już się pewno osłuchalaś od lekarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mnie w zasadzie ten olejek też za bardzo nic nie daje. Rzęsy praktycznie są jakie były. Zazdroszczę dziewczynom, które chwalą sobie kurację i dzięki niej cieszą się długaśnymi rzęsami...
![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
no wlasnie jak go podgrzac? podgrzalam go raz 3 lyzeczki w takim malutkim garnku byl goracy wlalam na lyzeczke namoczylam palec zeby nalozyc a on byl juz prawie zimny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
No właśnie jak to jest z tym olejkiem ?? Bo mi kosmetyczka poleciła bo miałam brwi depilowane przez siebie i mi troche (...) nie wyszło
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
np oliwa z oliwek na rzesy i od wewnątrz suplement przyspieszający porost włosó - wplynie rowniez na rzęsy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ewgekt przeczyszczenia jest tylko od wewnatrz a sam olejek wzmacnia rzesy z tym ze trzeba uzywac ok 3 miesiace zeby zoabczyc efekty , trzeba go nabierac malo bo w przeciwnych razie wpłynie do oka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
no wiec zaczelam podgrzewac i chyba widac rezultaty bo od tygodnia wypadla mi moze jedna rzaska
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.