![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*Przedwakacyjny Rzut Na Taśmę..*
Witam ponownie
![]() WYMIANA TYLKO DO 13 lipca!!! Wszystko nieaktualne!!! DOKŁADKA NAJNOWSZA!!! -Olejek do opalania DaxCosmetix ze złocistym pyłem filtr 4. Uzyty raz. - Żel do twarzy z aloesem Oriflame, duża butla, zostało 3/4 ze 150 ml. - Silicol Skin maseczka 50 ml -zostało 50% -Żel pod oczy szałwiowy Ziaja, zostało 70% z 15 ml. - Delia, zmywacz do paznokci różany. Użyty raz. -Paseczek olejku z wiesiołkiem bodajże GAL pod oczy (ja stosuję też do wzmocnienia brwi i rzęs, baardzo wydajne) 7 kapsułek. KOLORÓWKA: - Cien pojedynczy Estee Lauder z lustekiem, 01 Accent, róz z minidrobinkami, uzyty kilka razy. Wymieniam bo mam dużo rózowych cieni. -Cień pojedynczy Maybelline fiolet, delikatny pudrowy cień, minimalne zuzycie. - Puder antybakteryjny rozświetlający Manhattan - Lighteffect, 9g, uzyty 3 razy. Oddam za coś fajnego ![]() - Lakier do paznokci COLORAMA 70 ballerina, tylko otworzony i wypróbowany. - Błyszczyk Covergirl Smoothwear Liptints *whispering pink* z 13 ml zostało 8. -Błyszczyk Watershine Gloss Maybelline, 515 Cherry Pink, na ustach transparentny, z 5 ml zostało 3 ml. - Smackers Puncing Pink Lemoniade, użyty 2 razy. Suuper zapach i smak ![]() - Eyeliner Bell czarny, piękny i trwały efekt, uzyty raz. -Eyeliner Virtual kolor zielonomorski 02, użyty raz -Próbka perfum Cindy Crawford Femine, bez atomizera, mała. TWARZ:
Edytowane przez cziki Czas edycji: 2007-07-12 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Przedwakacyjny Rzut Na Taśmę..*
USTA:
•Pomadka L’oreala z serii Made for Me Naturals - 232 Cashmere, tylko wypróbowana, dla jasnych brunetek, jaśniuteńki brązik, taki naturalny. Ekskluzywna pomadka o przepieknym zapachu- za coś specjalnego. Zdjęcia nie bardzo oddają jej kolor - wygląda na fioletową a jest jasnobrązowa z drobinkami. •Pomadka do ust Golden Rose seria 2000, nr 107- matowy naturalny brąz, użyta 1 raz - bardzo ładna! •Pomadka Oriflame, odcień Justin, rózówa ale taka delikatna, pięknie pachnie (truskawki?) i wygląda. Użytwa w sumie raz i ma ułamany czubek (od delikatnego zamykania ![]() •Pomadka AVON Bronze Treasure, po terminie, zużycie widać na zdjęciu, kolor to taka miedziana czekolada •Smackers Vanilla Lights - niebieski z drobinkami brokatu, na ustach bardziej widoczne drobinki niż kolor, użyty 1 raz •Smackers Sugar's Plum, transparentny, pięknie pachnie, zużycie 2% •Błyszczyk z pędzelkiem Prismatic ASTOR, nr 30 - opalizujący róż, trudno go opisać, wersja testerowa-wielkośc chyba jak normalny, użyty kilka razy •Błyszczyk w tubce Tutti Frutti, złotawo-pomarańczowy, pięknie pachnie gumą balonową, pojemność 15 ml-zostało z 13ml •Błyszczyki do ust z gąbkowymi aplikatorami DIADEM: -Srebrny- na ustach transparentny z drobinkami, super!, użyty raz -Kolor toffie- półtransparentny, użyty raz, wersja testerowa -Kolor taki bladorózowy, pieknie wygląda na ustach, użyty 2 razy. Wszystkie 3 błyszczyki są dośc twałe, dają efekt podobny do górnopółkowych nawet i pięknie błyszczą nie sklejając ust. •Błyszczyk do ust Natural Collection, seria Juicy Lips, smak: Walnut Whip (smak i kolor czekoladowy a nie orzechowy ), wypróbowany tylko PAZNOKCIE: •Lakiery do paznokci Inglot - nr 335 i 337 użyte po razie - nie moje kolory. [COLOR="Silver"]337 pastelowy róż a 335 wyrazisty róż. •Ozdoby do paznokci takie jak na zdjęciach - niektóre do odsypania niektóre oddaje w całości.[/COLOR] Edytowane przez cziki Czas edycji: 2007-07-12 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Brązer/róż REVLON w kompakcie z pędzelkiem nieużywanym (5,1g) kolor Naturally Nude, naturalnie brązuje i wygładza skórę, zuzycie 5%, kolor to taki średni brązik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
cziki
# Podkład Vipera Satin Look - Lasting Foundation <świetne krycie> odcień Capuccino nr 033, 35 ml, użyty 2 razy # Rozświetlacz chill out AVON - Cool Beige, zostało na oko 1/3 z 30 ml, blisko terminu ważości # Korektor Hydrasense Rimmel przeciwzmarszczkowy, zostało 30% ale nie wiem jak z datą ważności, aplikator z gąbeczką #Cień sypki jasnoróżowy RHEA - Seashell Multikolor, piekny! mieniący się na słońcu, kilka razu użyty Podobają mi się te rzeczy, zajrzyj do mnie .Może coś znajdziesz ,co ci się przyda ? Pozdrawiam
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na przykład: * Maseczka NIVEA Hair Care - ekspresowa , odżywiająca kolor - do włosów farbowanych. -Nowa -poj. 150ml. Data ważn. wrzesień 2007 * Avon Perceive -- poj.początkowa 50ml. ubytek widoczny na zdjęciu ( może się zwiększyć, bo czasem używam ![]() * L'Oreal - Blush Delicieux - Transparentny róż do policzków 07 - złoto moreli z wymianki , wyłamane wieczko - zużycie 40%-bardzo wydajny *NIVEA DRY COMFORT 24h Creme poj.50ml. *Inglot, Vertigo - cień z wymianki - mażnięty parę razy, niestety nie mój kolor , ( kolor zaznaczony na zdjęciu) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za
- Cień sypki jasnoróżowy RHEA - Seashell Multikolor, piekny! mieniący się na słońcu, kilka razu użyty - Na wypróbowanie IWOSTIN krem na noc z kwasami i olejkiem z drzewa herbacianego (zostało około 20 ml) - Smackers Sugar's Plum, transparentny, pięknie pachnie, zużycie 2% - Błyszczyk w tubce Tutti Frutti, złotawo-pomarańczowy, pięknie pachnie gumą balonową, pojemność 15 ml-zostało z 13ml -Kolor taki bladorózowy, pieknie wygląda na ustach, użyty 2 razy. http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4418553 te białe ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj !
Podobają mi się u Ciebie te rzeczy. Czy coś znajdziesz za nie u mnie ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-24 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=ragutka
interesuje mnie ta pomadka l'oreal, może cos znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Tester rózu 03 Pick Over Peach Heleny Rubinstein- świetny kolor i długo utrzymujący się kolor (słodka brzoskwinia) zostało jakieś 65% Błyszczyk z pędzelkiem Prismatic ASTOR, nr 30 - opalizujący róż, trudno go opisać, wersja testerowa-wielkośc chyba jak normalny, użyty kilka razy Lakiery do paznokci Inglot - nr 335 i 337 użyte po razie - nie moje kolory.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może zajrzysz do mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*** gąbeczka do mycia twarzy z sephory - nowa zafoliowana - pomadka w różowym opakowaniu-chyba jest zarezerwowana (?) *** BŁYSZCZYK VISIONS - Funky Flora - odcień DAHLIA - maźnięty 4 razy *** KREDKA DO POWIEK - Daydream z ORIFLAME - zielona - użyta 2 razy *** ŻEL ROZŚWIETLAJĄCY - z Oriflame, Visions o zapachu brzoskwinkowym ![]() - pomadka ochronna CBO w odcieniu pink chiffon z Oriflame, NOWA, ważna do 08.07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
* YR balsam waniliowy 400 ml - nowy *Still J.Lopez - balsam perfumowany tuba 200 ml brak 20% *Happy Clinique 10/50 Cytat:
- Clinique, podkład Suerbalanced, kolr 06 Vanilla, poj. 30 ml, zużycie 1/4 (będę wybredna ![]() - Bourjois, potrójne cienie, kolor nr41 Les Bruns Cuivres,zużycie ogólne ok 30-40% (w jednym miejscu pęknięte zamknięcie ale skleiłam i jest ok ![]() - Sephora, błyszczyk do ust Gloss Ultra Brilance, kolor nr 12, brzoskwiniowo-różowy ze złotymi drobinkami(pachnie poziomkowo), zużycie trudno określić ale myśłe,że nie wiecej niż 1/3 -odsypka Skinlights Może poszukasz jeszcze czegoś? Bo takie małe wymienki to wiesz.. niezbyt ![]() U Ciebie byłabym zainteresowana: -> AA Young, Krem matująco-nawilżający, użyty 2-3 razy, 50ml -> Saguna, Silicol Skin, maseczka krzemowa do twarzy, nowa 50ml -> Baza pod cienie Lumene, użyta raz Zajrzalam ale nic z tego co masz nie jest mi potrzebne ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam pytanie: jaki efekt na ustach daje blyszczyk Astora? Jest bardziej kryjący czy transparentny? ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten błyszczyk jest stransparentny i taki "śliski". Załączam fotki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Rozświetlaczo-róż REVLON skinlights 02 Rosy (3,11g) konystencja kremowa, kolor malinowy róż, zużycie 7% Tester rózu 03 Pick Over Peach Heleny Rubinstein- świetny kolor i długo utrzymujący się kolor (słodka brzoskwinia) zostało jakieś 65% Tylko niestety baza Lumene już poleciała w świat. Może dobierzesz coś jeszcze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy. Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jeszcze podobają mi się: -> Avon, Cellu Sculpt, wyszczuplający krem antycellulitowy, nowy 200ml -> Soraya, Kuracja dotleniająca, intensywnie nawilżająca maseczka do twarzy, saszetka 15ml -> Gal, serum pod oczy z olejkami z wiesiołka i ogórecznika lekarskiego, jeden listek- 24 kapsułki -> Clinique, Blended Face Powder, odcień transparency neutral, zostało nieco mniej niż połowa Co byś mogła oddać? Nic nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
cziki
Mogę ci oddać * Maseczka NIVEA Hair Care - ekspresowa , odżywiająca kolor - do włosów farbowanych. -Nowa -poj. 150ml. Data ważn. wrzesień 2007 * L'Oreal - Blush Delicieux - Transparentny róż do policzków 07 - złoto moreli z wymianki , wyłamane wieczko - zużycie 40%-bardzo wydajny *NIVEA DRY COMFORT 24h Creme poj.50ml. *Inglot, Vertigo - cień z wymianki - mażnięty parę razy, niestety nie mój kolor , ( kolor zaznaczony na zdjęciu) oprócz * Avon Perceive wolałabym wymienić go na jakiś inny zapach, zresztą moja odżywka i antyperspirant są nowe , więc taka wymianka nie bardzo się kalkuluje. Jeśli jesteś chętna na resztę , daj znać
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy pasowało by Ci tak: MOJE- # Podkład Vipera Satin Look - Lasting Foundation <świetne krycie> odcień Capuccino nr 033, 35 ml, użyty 2 razy # Rozświetlacz chill out AVON - Cool Beige, zostało na oko 1/3 z 30 ml, blisko terminu ważości # Korektor Hydrasense Rimmel przeciwzmarszczkowy, zostało 30% ale nie wiem jak z datą ważności, aplikator z gąbeczką Za TWOJE: * Maseczka NIVEA Hair Care - ekspresowa , odżywiająca kolor - do włosów farbowanych. -Nowa -poj. 150ml. Data ważn. wrzesień 2007 * L'Oreal - Blush Delicieux - Transparentny róż do policzków 07 - złoto moreli z wymianki , wyłamane wieczko - zużycie 40%-bardzo wydajny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cziki, jednak zrezygnuję z wymiany, pozdrawiam
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
cziki
Na cień RHEA nie mam co liczyć ? lub chociaż odsypkę .... a jeśli nie to może dorzucisz 2x Lancome Color Ideal 03 Beige diaphane po 1 ml ? Pozdrawiam
![]() |
#26 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() interesuje mnie u ciebie to : http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4418547 i zaznaczone na foto: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
No to wychodzi tak: -> AA Young, Krem matująco-nawilżający, użyty 2-3 razy, 50ml -> Saguna, Silicol Skin, maseczka krzemowa do twarzy, nowa 50ml -> Avon Cellu Sculpt -> Soraya, Kuracja dotleniająca Co jesteś w stanie mi za to dać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale nic więcej nie widze dla siebie, chyba że masz coś po za wątkiem z mojej listy poszukiwań w wątku kosmetycznym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Rozświetlaczo-róż REVLON skinlights 02 Rosy (3,11g) konystencja kremowa, kolor malinowy róż, zużycie 7% Tester rózu 03 Pick Over Peach Heleny Rubinstein- świetny kolor i długo utrzymujący się kolor (słodka brzoskwinia) zostało jakieś 65% No i może sobie dobierzesz jakiś drobiazg? Nie mam nic z Twojej listy niestety. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.