Bilety do Islandii - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-03, 12:36   #1
Oleńka =)
Rozeznanie

Bilety do Islandii

Wiem, ze na forum nie powinno wystawiać się ogłoszeń w podobnym stylu, jak moje, ale niestety sytuacja osobista zmusza mnie do tego, zeby chwytać się wszelkich możliwych roziązań problemu ( Administratora bardzo proszę o wyrozumiałość).

Mam do sprzedania 2 bilety na lot Kopenhaga-Reykjavik (Keflavik) na 29 czerwca 2007 r , na godzinę 13:00
( Linie Iceland Express )

Cena 2 biletów - 1400 zł.
W cenę biletów włączone są koszty zmiany danych osobowych.

Istnieje również możliwość zakupienia biletów; Kraków -Kopenhaga i Gdańsk- Kopenhaga ( bilety Polskich Linii Lotniczych LOT) -jako biletów na lot łączony z lotem do Rejkjaviku.

Sprzedaję bilety z powodu nagłej zmiany sytuacji ( Mój Chłopak miał być powołany do wojska w przyszłe wakacje, a z powodu dezorganizacji w WKU, dowiedzielismy się 2 dni temu, że nabór jest jeszcze w te wakacje. Kupiliśmy bilety na lot do Rejkjaviku i teraz niestety musimy je sprzedać.)
Sytuacja jest o tyle ciężka, ze jeśli nie oda nam sie odsprzedać biletów, to pieniądze niestety całkowicie przepadną.

Tak więc , jeśli ktoś wybiera się na Islandię i jest zainteresowany tańszymi biletami ( na stronie iceland express są już one sporo droższe), to proszę wszelkie pytania kierować na adres mailowy: ****, pod nr telefonu ***** (Malgosia), gg : ****.

Edytowane przez Estella
Czas edycji: 2007-06-03 o 20:37
Oleńka =) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 18:42   #2
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: Bilety do Islandii

Cytat:
Napisane przez Oleńka =) Pokaż wiadomość
Wiem, ze na forum nie powinno wystawiać się ogłoszeń w podobnym stylu, jak moje, ale niestety sytuacja osobista zmusza mnie do tego, zeby chwytać się wszelkich możliwych roziązań problemu ( Administratora bardzo proszę o wyrozumiałość).

Mam do sprzedania 2 bilety na lot Kopenhaga-Reykjavik (Keflavik) na 29 czerwca 2007 r , na godzinę 13:00
( Linie Iceland Express )

Cena 2 biletów - 1400 zł.
W cenę biletów włączone są koszty zmiany danych osobowych.

Istnieje również możliwość zakupienia biletów; Kraków -Kopenhaga i Gdańsk- Kopenhaga ( bilety Polskich Linii Lotniczych LOT) -jako biletów na lot łączony z lotem do Rejkjaviku.

Sprzedaję bilety z powodu nagłej zmiany sytuacji ( Mój Chłopak miał być powołany do wojska w przyszłe wakacje, a z powodu dezorganizacji w WKU, dowiedzielismy się 2 dni temu, że nabór jest jeszcze w te wakacje. Kupiliśmy bilety na lot do Rejkjaviku i teraz niestety musimy je sprzedać.)
Sytuacja jest o tyle ciężka, ze jeśli nie oda nam sie odsprzedać biletów, to pieniądze niestety całkowicie przepadną.

Tak więc , jeśli ktoś wybiera się na Islandię i jest zainteresowany tańszymi biletami ( na stronie iceland express są już one sporo droższe), to proszę wszelkie pytania kierować na adres mailowy: ****, pod nr telefonu ***** (Malgosia), gg : ****.
Obawiam się,że na forum nie można oferować niczego do sprzedaży-tylko na wymianę .

Edytowane przez Estella
Czas edycji: 2007-06-03 o 20:37 Powód: usunięcie danych
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 20:36   #3
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Bilety do Islandii

Niestety, ale regulamin Wizażu nie zezwala na sprzedaż. Tylko wymiana wchodzi w grę. Jestem zmuszona wyedytować Twój post.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości