|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Bilety do Islandii
Wiem, ze na forum nie powinno wystawiać się ogłoszeń w podobnym stylu, jak moje, ale niestety sytuacja osobista zmusza mnie do tego, zeby chwytać się wszelkich możliwych roziązań problemu ( Administratora bardzo proszę o wyrozumiałość).
Mam do sprzedania 2 bilety na lot Kopenhaga-Reykjavik (Keflavik) na 29 czerwca 2007 r , na godzinę 13:00 ( Linie Iceland Express ) Cena 2 biletów - 1400 zł. W cenę biletów włączone są koszty zmiany danych osobowych. Istnieje również możliwość zakupienia biletów; Kraków -Kopenhaga i Gdańsk- Kopenhaga ( bilety Polskich Linii Lotniczych LOT) -jako biletów na lot łączony z lotem do Rejkjaviku. Sprzedaję bilety z powodu nagłej zmiany sytuacji ( Mój Chłopak miał być powołany do wojska w przyszłe wakacje, a z powodu dezorganizacji w WKU, dowiedzielismy się 2 dni temu, że nabór jest jeszcze w te wakacje. Kupiliśmy bilety na lot do Rejkjaviku i teraz niestety musimy je sprzedać.) Sytuacja jest o tyle ciężka, ze jeśli nie oda nam sie odsprzedać biletów, to pieniądze niestety całkowicie przepadną. Tak więc , jeśli ktoś wybiera się na Islandię i jest zainteresowany tańszymi biletami ( na stronie iceland express są już one sporo droższe), to proszę wszelkie pytania kierować na adres mailowy: ****, pod nr telefonu ***** (Malgosia), gg : ****. Edytowane przez Estella Czas edycji: 2007-06-03 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bilety do Islandii
Cytat:
![]()
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2007-06-03 o 20:37 Powód: usunięcie danych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bilety do Islandii
Niestety, ale regulamin Wizażu nie zezwala na sprzedaż. Tylko wymiana wchodzi w grę. Jestem zmuszona wyedytować Twój post.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.