| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-06-03, 18:48 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Kielce 

Witam Was, doszłam do ładu z pracą już prawie napisana  z aparatem też się dogadałam  wreszcie udały mi się wyraźne zbliżenia. Makijaż mocniejszy niż poprzednie chociaż przez te upały w ogóle nie mam weny na malowanie poza tuszem i różem. Ale u mnie od paru dni deszcz więc coś zmalowałam, miłego oglądania  Kosmetyki: oczy: ciemny fiolet EFFECT LUMIERE BOURJOIS, nr 46, brąz VIRTUAL Z duo 021, jasny beż Visions ORIFLAME, bialy INGLOT, czrna kredka kohl pencil MAX FACTOR, tusz CELIA twarz: brązer JOKO, kulki rozświetlające HEAN usta: blyszczyk VIPERA Maxi Lips, nr 217. | 
|     |   | 
|  2007-06-03, 18:59 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Stąd :) 
				 | 

Dot.: #3

Pierwsza, jeaa   sliczne masz oczeta, taki piekny lazur... Cudne  Podoba mi sie ten makijaz, taki lekki i naturalny look. Pozdrawiam 
				__________________  | 
|     |   | 
|  2007-06-03, 18:59 | #3 | 
				 | 

+2

| 
|     |   | 
|  2007-06-03, 19:11 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: W pokoiku, samotnie, przy zielonej herbatce... 
				 | 

świetna opalenizna, fajna fryzurka i makijaż też mocniejszy, fajnie podoba mi się.

__________________ Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. | 
|     |   | 
|  2007-06-03, 21:56 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

w sumie ok, ale nie powalil mnie, wydaje sie jakby nie dokonczony. Nalozylabym podklad by zakryc drobne niedoskonalosci lub chociaz korektor.  pozdrawiam goraco   | 
|     |   | 
|  2007-06-03, 23:11 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: prosto z łózka 
				 | 

Hehe, lato i upały to mój ulubiony powód zeby olac wszystkie pudry i fluidy   No bo kto normalny wali sobie tapete jak jest 30 stopni i wszystko i tak za chwile spłynie na dekolt?  Mejkap całkiem fajny. Ładna kreska, błyszczące usta i dłuuugaśne rzesy  Nie wiem czy to nie wina fotki, ale mam wrazenie, ze nie domalowałaś rzęs od strony powieki (albo po prostu światło sie tak odbiło). Btw. Świetna fryzurka! Czekam na #4!   
				__________________ Na trzy, cztery wszyscy ściągamy majtki! | 
|     |   | 
|  2007-06-04, 10:26 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Naturalny ale z lekkim pazurem. Idealny na upały   Buzia nieupaćkana podkładem ale ładnie wymodelowana  podoba mi się. No i te Twoje rzęsy   | 
|     |   | 
|  2007-06-04, 10:32 | #8 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  A wracając do makijażu Natalenki-to wyszedł bardzo delikatnie(oczy) mimo całkiem sporej listy kosmetyków. Wrazenie całkiem sympatyczne, choc musze się zgodzić z Natal!a by ukryć niedoskonałości korektorem  Pozdrawiam! 
				__________________ "Tamci mieli w oczach kłamstwo,ci mają fanatyzm.. To ja Twój łobuz..."   | |
|     |   | 
|  2007-06-04, 13:54 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2007-06-04, 17:13 | #10 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Piękne oczy   Makijaż też   | 
|     |   | 
|  2007-06-04, 17:48 | #11 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

hmm... ładnie, bo cera dosyć naturalnie, a oczy ciekawie pomalowane. Mogłabym się czepić paru szczegółów ale sama bym raczej lepiej nie zrobiła    | 
|     |   | 
|  2007-06-05, 13:23 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

No to wygląda na to, że ja się wyłamię. Mi sie niestety ten makijaż w ogóle nie podoba. Pomimo ogromnej listy kosmetyków, nie widać nic prócz kredki, która niestety obciąża oka i "ciągnie w dół".  I mam wrażenie niedopracowania. Przepraszam, jeśli uraziłam, ale ja to tak widzę   | 
|     |   | 
|  2007-06-05, 15:52 | #13 | |
				 |  Dot.: #3 Cytat: 
  ja teraz widzę ten makijaż zupełnie inaczej i mnie też nie powala na kolana  Na żywo zupełnie inaczej wyglądał a na zdjęciach widać wszelkie mankamenty i niedociągnięcia. Kredka wyszła niedomalowana przy otwartych oczach...Pozostaje mi tylko ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Jeśli chodzi o korektor to wiem przydałby się na te plamki i czerwoności ale  mam całą masę wydatków w tym miesiącu(obrona i TELC z angielskiego  ). Obiecuję następnym razem bardziej się postarać. Dzięki za wszystkie opinie fajnie, że się podoba.Buziam  Do zobaczenia | |
|     |   | 
|  2007-06-05, 22:25 | #14 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | ||
|     |   | 
|  2007-06-06, 09:24 | #15 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Jak już pisała Pomadka, dobrze, że jesteś świadoma, że musisz poćwiczyć. A tak btw, która z nas nie musi. Ja czasami jak coś zmaluję to wyglądam, jak ruska baba, chociaż niby maluję się jak zawsze.   | |
|     |   | 
|  2007-06-06, 16:08 | #16 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Mój-kawałek-podłogi 
				 | 

A próbowałaś kiedyś malować wewnętrzną część dolnej powieki białą kredką zamiast czarnej? Tak mi się skojarzyło, myślę, że wyglądałabyś bajecznie    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2007-06-07, 16:47 | #17 | |
				 |  Dot.: #3 Cytat: 
  Nie probowałam ale nie omieszkam zobaczyć jakby to wyglądało, biała kredka powiększa oko to będę miała taaakie wielkie oczy.   więc zabieram się za ćwiczenia niebawem pokażę Wam co mi z tego wyszło. Hasta luego chicas   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.