|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziki Zachód - Zieleniewo k.Kołobrzegu
Witam
mam pytanie czy ktoś był w Zieleniewie k.Kołobrzegu na Dzikim Zachodzie? Wiem, że tam jest mini zoo dla dzieci, wioska indiańska, western city. Wydaje się byc ciekawie dla dzieciaczków i nie tylko. Jeśli ktoś był to, czy warto jechać? Jakie wrażenia? Czy dla małego dziecka nie bedzie tam za głośno ![]() Proszę o opinię. Dziękuję ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziki Zachód - Zieleniewo k.Kołobrzegu
Nikt nie był
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Moja corka była przed wczoraj..... Jest tam kilka fajnych zwierzaow.... Dla dzieci jak Ona opowiadała z wypiekami na buzi raj na ziemi... Jest Łuk i inne rzeczy mozna tez zjesc kiełaske, mozna jezdzic na koniach jest tez jak opowiada mi teraz poszukiwanie złota...wiec atrakcji jest a jest...
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bardzo przyjemnie, wiele atrakcji, warto wybrać się z pociechą
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja byłam z córkami mojej siostry- bardzo im się podobało- dla dzieci wiele atrakcji. Nie wiem czy zawsze tak jest- ale akurat były pokazy jazdy konnej w styluwestern, były konkursy z nagrodami, płukanie złota.
Nie nocowałam tam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.