![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer i makijażystka w Siedlcach
Potrzebuję informacji o dobrym fryzjerze i makijażystce w Siedlcach, chodzi mi o fryzurę i makijaż ślubny. Proszę o porady
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry fryzjer i makijażystka w Siedlcach
O koleżanka siedlczanka
![]() ![]() ![]()
jako żona ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/782136106b.png potomstwo ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/910a97e1f6.png[/url] http://www.karolina_pietrzak.eco m.com.pl/p5_jak_pomoc.html 1% dla Karolinki W dyskusji nie zniżaj się do poziomu idioty, bo pokona cię doświadczeniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A witam witam!
Dziękuję bardzo za radę, nawet nie wiedziałam,że jest tam fryzjer z tego co wiem było tam kiedyś solarium, może skorzystam z porady brałam pod uwagę fryzjerkę z salonu Edyta na warszawskim osiedlu a makijaż u Beaty na Chrobrego ale skoro polecasz to może się zdecyduję. A ty czesałaś się tam juz kiedyś, czy np. miałaś już jakąś próbną fryzurkę ślubną? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A witam
![]() ![]() ![]()
jako żona ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/782136106b.png potomstwo ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/910a97e1f6.png[/url] http://www.karolina_pietrzak.eco m.com.pl/p5_jak_pomoc.html 1% dla Karolinki W dyskusji nie zniżaj się do poziomu idioty, bo pokona cię doświadczeniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam,
Wiem, że temat stary już, ale może uda mi się go odgrzać ![]() Potrzebuję namiary na dobrą kosmetyczkę w Siedlcach, chodzi mi szczególnie o zabiegi kawitacyjne, takie proste, gdyż większych problemów ze skórą nie mam. Macie kogoś poleconego? No i w cenie nie powalającej na kolana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
hmm ja z takich zabiegów nie korzystam, ale kosmetyczkę mogę szczerze polecić na podstawie prostych zabiegów i makijażu wieczorowego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A możecie polecić konkretnie którąś panią z salonu Ce-Ce z Czerwonego Krzyża na zrobienie fryzury ślubnej? Chciałabym zrobić tam makijaż i od razu fryzure. Znacie jescze jakieś meijisce gdzie monza kompleksowo zrobic fryzure i makijaz, bez zbednych spoznien (słyszalam ze w Atolu jest ładnei, ale czesto sa opoznienia, co mi nie pasuje na dzien slubu, w ktorym pewnie kazda minuta bedzie sie liczyc)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
z Ce-ce mogę Ci śmiało polecić panią.....która stamtąd uciekła i sama otworzyła zakład
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja mogę z czystym sumieniem polecić Strefę Urody na Romanówce. Farbowałam i obcinałam tam włosy, a dzień później czesałam się na wesele - wszystko wyszło super. Czesałam się u szefowej, ale widziałam, ze pozostałe dziewczyny też robiły fajne fryzurki.
Atmosfera jest bardzo przyjazna, nie ma opóźnień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za pomoc. Hmm- trudny wybór
![]() ![]() ![]() dzięki za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej, Mam pytanie czy ktoś z Was korzystał z usług salonu Ce-Ce na Czerwonego krzyż?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja nie polecam fryzjerki - na próbnym zrobila mi wielkie coś na głowie, tak, że wyglądałam jak dziecko z wodogłowiem. Tego dnia miałam wesele znajomej, a fryzura rozwaliła mi sie po 2 - 3 godz zabawy. szkoda ryzykować. Chociaż słyszałam pozytywna opinię od koleżanki o fryzjerce, ale nie wiem czy to nie ta co byla i założyła swój lokal (pisze o tym wyżej ktoś). Chcialam iść na makijaż do Radomyskiej ale też mi ktoś odradził. Spytaj jak z ceną, bo ktoś gdzieś pisał, że bierze jakieś 250 zł za makijaż. Do tego robi niezłą tapetę - może to i potrzebne, bo na weselu mnustwo osób Ciebie całuje i makijaż musi trzymać się całą noc, ale mimo wszystko ja wole wyglądac jak ja a nie jak chodzący podkład + puder
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
To może pójdź na próbny i zobacz jak Tobie się podoba - gusta są różne. Radze, żebyś próbny zrobila przed jakąś imprezą, na ktorej będziesz się bawić, bo wtedy zobaczysz czy wytrzyma do rana. Ja znalazłam fryzjerkę, bo zobaczyłam świetna fryzurę jaką chciałabym mieć na swoim weselu na zdjęciach koleżanki i ona podała mi namiary do sympatycznej i utalentowanej fryzjerki na ul. Sienkiewicza - salon (jeśli się nie mylę) nazywa się U Teresy. Jest gdzieś przy kwiaciarni Alicja (mniej więcej środek sienkiewicza) - ale koniecznie do Eweliny. Nie wiem jaką fryzurkę chcesz mieć zrobioną. Ja chce dosyć fikuśny kok i jak byłam u niej żeby mnie na wesele znajomych uczesała, to byłam pozytywnie zdziwiona. Po całej imprezie fryzura wyglądała na dopiero co uczesaną
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
dziękuje bardzo za te informacje
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Polecam salon CE-CE. Zawsze jestem zadowolona. Makijaż u p.Beaty Radomyskiej jest naprawdę trwały i profesionalny. Zdarza mi się korzystać z jej usług na kilka godzin przed weselem i nic się nie rozmazuje do rana. Zdarzyło mi się, że koleżanki mnie nie poznały tak byłam pięknie umalowana. Dostaję wtedy dużo komplementów, a tego potrzebuje każda z nas. Polecam naprawdę warto-pełne zaufanie od wielu lat.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Ja polecam makijażystkę z willi na garwolińskiej. Nie pamiętam jak ma na imię, taka blondynka z długimi włosami. Malowała mnie ostatnio do ślubu. Genialnie. Makijaż wytrzymał wesele i poprawiny. Byłam bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Witam! ja nie polecam p. Gosi z Gabrieli. Czesała mnie na wesele i po 1,5godz. mi się wszystko rozwaliło. Przed swoim weselem u kosmetyczki byłam w MONIQE i pani mnie pomalowała wbrew mojej woli. Nie chciałam być pomalowana na zielono, tylko ciemne brązy, bo lubię mieć wyraźne oczy ona mimo to pomalowała mnie na zielona-jasno zielono. Chyba lubiła te cienie, bo sama też była nimi pomalowana. Jeśli chodzi o fryzjera to do obcięcia polecam Grzegorza ( na przeciwko szpitala miejskiego- GRACJA), natomiast nie wiem jak czesze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
ooo Dziewczyny z Siedlec !!!!
Spotkajmy się !! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, jakiego fryzjera możecie polecić jeśli chodzi o strzyżenie
![]() Pan Grzegorz naprawdę jest dobry? Tylko on czy inni pracownicy tez (jeśli tacy są)? Jakie są średnie ceny za strzyżenie w Siedlcach ![]() Zen jest wątek województwa mazowieckiego i tam jest wiele Siedlczanek, w tym ja ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, potrzebuje pomocy. Gdzie aktualnie warto się zapisać na makijaż ślubny i fryzurę, kogo polecacie? Słyszałam tylko o willi na garwolińskiej ale nigdy tam nie byłam, zresztą w ogóle nie w temacie jestem jeżeli chodzi o siedleckie usługi tego typu a na coś się trzeba będzie zdecydować. Wiadomo, że w ciemno się nie da się dokonać wyboru. Proszę o jakieś opinie. Może na jakieś imprezy robiłyście makijaże i fryzury i byłyście zadowolone. Także czekam na opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez monika88sdl Czas edycji: 2012-10-07 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Halo,dziewczyny! :P Odgrzejmy temat!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
podbijam temat! poszukuję fryzjera i makijażystkę z Siedlec na swój ślub który odbędzie się w lipcu. pomóżcie bo nie mam nikogo sprawdzonego.
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
Polecam wizażystkę z salonu Trend na Monte Cassino, taka blondyneczka. Co do fryzjera, to nie wiem, zawsze czesałam się w Łukowie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
zapisałam się do michell. mam nadzieję że to dobry wybór.
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
A ja polecam moją Panią Gretę z Siedlec - manicurzystkę. Teraz zmieniła nazwisko na Sołtys. Tel. 531-348-366 Robi bardzo dokładnie i świetnie dobiera kolory. Teraz robi jakieś nowe cieniowane panzokcie. Szczerze polecam, ja jestem bardzo zadowolona, a byłam już w wielu salonach.
Pozdrawiam Edytowane przez Julaa84 Czas edycji: 2013-07-19 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny, ja korzystałam z usług Iwony, IVONA-VISAGE tel. 503724472 i jestem bardzo zadowolona! Pomalowała mnie na mój ślub i przy okazji moje najbliższe osoby - Mamę, druhnę, siostrę i koleżankę i wszystkie byłyśmy zachwycone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Cześć ja ostatnio robiłam sobie makijaż na Starowiejskiej 24 w Estetyce na przeciwko kina , makijaż trzymał mi się dwa dni na poprawinach jeszcze , prawie jak dopiero zrobiony a rzęsy kępki nosiłam cały tydzień jeszcze ale też nie miałam tzw tapety . Teraz też tam od niedawna mają fryzjera moja siostra była na farbie i strzyżeniu to jest zachwycona bo ta pani naprawdę się postarała , ja teraz się też tam wybioram na kolor.Pozdrawiam.Napiszę jak mi zrobiła .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
Mogę Wam polecić moją kosmetyczkę, młoda dziewczyna, troszkę potrzebuje więcej wprawy, ale z makijażami okazjonalnymi radzi sobie nieźle i śledzi aktualne trendy. Link do jej strony: http://www.salonelena.pl/makijaz/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.