|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lakier z odżywką??
dziewczyny znacie może jakiś lakier z odżywką??? Od zawsze mam marne paznokcie miękkie, łamliwe i rozdwajające się. Stosowałam przeróżne odżywki, ale z marnym efektem. Potrzebuję lakier z odżywką albo "kolorową" odżywkę - mleczny róż, fiolet.. Wiem, ze La Roche Posay ma lakier z odżywką, ale nie znam efektów używania???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
La Moderatoiure
|
Dot.: Lakier z odżywką??
Inglot Silk Wrap
Ma cielisty śliczny kolor, w sam raz pod frencza i na dodatek 'odżywia' paznokcie ![]() Ja posiadam jeszcze lakier z odżywką firmy Joko, ale kupiłam go w zestawie z jakimś innym kolorowym lakierem Joko na promocji. Sally hansen ma tez lakiery z odżywką o ile się nie myle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Inglot Silk Wrap- tez uzywalam
![]() kiedys mialam tez lakiery GoldenRose... one maja wszystkie mozliwe kolory a do tego i odzywke w jednym - mialam po nich bardzo twarde paznokcie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moja mama stosowala odzywke z Golden Rose, ktora dawala mleczny kolor. Chwalila ja sobie, wiec moze Tobie tez pomoze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Judy_21
![]() Ila - ja generalnie nie wierzę w odżywki w lakierach . Uważam, że najlepszą metodą , choć nienajszybszą jest odżywka wcierana w skórki, i dieta bogata w witaminy. Ale jeżeli decydujesz się na odżywkę w lakierze to Sally Hansen będzie o.k |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Do mnie też średnio przemawia takie rozwiązanie - w końcu lakier trzeba kiedyś zmyć, a zmywacze (choćby najdelikatniejsze) to nic dobrego dla paznokci
![]() Silk Wrap ma ostatnio średnie recenzje, sama się nad nim zastanawiałam i chyba zrezygnuję. Czyżby coś spaprali w składzie? Kojarzę tego typu odżywki w ofercie Manhattanu. I przy okazji grzebania w KWC, znalazłam taki wynalazek. Co o tym sądzicie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.