|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
duże dłonie :\
Otóż niestety jestem posiadaczką dużych dłoni i nie zbyt zgrabnych.Mam typowo męskie ,wielkie łapy.Chciałabym nałożyć np. akryl czy żel na paznokcie,ale boje sie ,że wyjdzie to okropnie na tak dużych dłoniach. Miałam kiedyś tipsy akrylowe na impreze,ale sciagnełam je na drugi dzien,bo nie podobały mi sie te wielkie szpony.
Uważacie ze może jednak warto nałożyć np.akryl na krótki paznokiec czy lepiej malowac je lakierami,żeby to jakoeś wyglądło? z góry dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: duże dłonie :\
Dojota, dobrze zrobione przedłużenie paznokci prawdopodobnie wyszczupli optycznie i wydłuzy Twoje dłonie.
Przedłuzone paznokcie, to nie koniecznie musza być dłuuugaśne, grube szpony- moga byc szczupłe i delikatne ![]() ![]() Jeżeli natomiast nie chcesz przedłuzac paznokci możesz je tylko utwardzic zelem, bądź akrylem- wtedy lakier będzie trzymał sie aż go nie zmyjesz ![]() Jeżeli chcesz optycznie wysmuklic swoje paznokietki to zostawiaj malując lakierem, po bokach waskie paseczki bez lakieru- Twoje paznokcie beda wydawały sie węższe ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: duże dłonie :\
Zgadzam się z Albertyną
![]() Jeżeli znajdziesz dobrą stylistkę ona na pewno Ci doradzi i zrobi tak by było Ci dobrze w pazurkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.