|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Polskie Jeziora
Drogie Wizażystki gdzie polecacie pojechać w Polsce nad jezioro
...byłyście, Wasi znajomi byli i polecacie, zachwalacie. Proponujcie jeziora, miejscowości. Nie wiem na co się mam zdecydować, może Wy coś pomożecie. Dziękuję z góry. Buziolki ![]()
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Polskie Jeziora
Podbijam!!!
Sama jestem ciekawa, bo zdecydować się nie mogę Mazury, morze czy jeszcze gdzie indziej byle by było mokro ( broń Boże deszcz) ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja polecam jezioro Pluszne koło Olsztynka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Bylam 2 lata temu w Czaplinku (nad jeziorem Drawsko wiec nie Mazury). To byl oboz nurkowy, nie nudzilam sie. Osrodek (Kusy Dwor) ladny zadbany ale jakies 30-45minut (zaleznie od tempa) od centrum miasteczka. Ogolnie milo i przyjemnie, super dla osob lubiajacych wszelkiej masci sporty wodne (jak ja
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja polecam jezioro Biale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | ||
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, liczę na następne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale w tym roku chcę w inne miejsce pojechać i coś nowego poznać. Ale dzięki za przypomnienie o Białym ![]()
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Gdzie nad jezioro?
Cześć wszystkim
![]() Wiosna już za oknem, a wakacje już za niedługo. Z tego powodu zakładam nowy wątek, może komuś jeszcze się przyda ![]() Chcę w tym roku, gdzieś w okolicach środka lipca wybrać się na ok. 10 dniowy urlop nad jakieś jeziorko z moim chłopakiem. Tutaj mam prośbę do Was. Poszukuję jakiegoś pięknego miejsca, które posiada swój urok, aby odpocząć. Chciałabym, żeby ośrodek był niedaleko jeziora, aby było w pobliżu miasto i aby był w miarę tani, wraz z kuchnią do dyspozycji. Jestem z Górnego Śląska. Może któraś poleca coś i ma namiary? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Zapraszamy nad jezioro Miedwie Fajna atmosfera i dobre niskie ceny. ładne jezioro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Szukam czystego jeziora, w którym można będzie się kąpać, gdzieś w okolicach południa Polski... Niestety Mazury to dla mnie za daleko
![]()
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam jezioro dziewiszewskie , ponieważ jest własnością właściciela pensjonatu Dziewiszewo ( spędzam tam od kilku lat wielkanoc oraz urlopy) jest super czyste i posiada prywatną plażę (można się opalać topless :P )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jezioro powidzkie zdecydowanie
![]() ![]() polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Jak już ktoś pisał- jezioro Białe w Okunince, koło Włodawy. Niestety, mam bardzo daleko, a szkoda, chętnie bym się wybrała
![]() Jeśli ktoś z Wielkopolski, to polecam Skorzęcin albo Boszkowo, chociaż podczas upałów, to ludzi jak mrówek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jezioro Myśliborskie i Barlineckie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ja polecam jeziora wielkopolskie a szczegolnie te male srodlesnie. sa przecudne. np. gaski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Polecam miasteczko Czaplinek nad jeziorem Drawskim i Czaplino .... cisza, spokój, lasy, kajaki, łódki ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.