|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Depilacja woskiem-gdzie w Rzeszowie?
Witam. W oczekiwaniu na wakacje nad morzem postanowiłam poddać się zabiegowi depilacji woskiem okolic bikini. To będzie mój pierwszy raz
, więc będę wdzięczna za polecenie sprawdzonego gabinetu kosmetycznego w Rzeszowie
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja woskiem-gdzie w Rzeszowie?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja bylam na depilacji nog i bikini u Ludmily rok temu. Ceny sa wysokie. Nogi 75 zl, bikini 30-40zl. Jesli bedzie to twoj pierwszy raz to lepiej sie zastanow, bo mozesz miec jakies krostki... Ja po tym bikini nie bylam zadowolona, bo wloski zaczely wrastac i mialam pelno krostek.. a przy tym okropny ból
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Depilacja woskiem w gabinecie kosmetycznym- subiektywne odczucia ;-)
Kusi mnie zrobienie depilacji woskiem okolic bikini, ale nie wiem, czy wytrzymam ból. Proszę napiszcie, jak wy odczuwałyście sam zabieg, jak to wyglądało później i jak długo cieszyłyście się rezultatem
może na podstawie wypadkowej Waszych odpowiedzi podejmę ostateczną decyzję
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Depilacja woskiem w gabinecie kosmetycznym- subiektywne odczucia ;-)
jestem osobą dość wrażliwą na ból, ale depilację bikini zniosłam conajmniej dzielnie
może dlatego, że jestem blondynką i mam mniej włosów woskowanie mialam ok 11, więc pozotałą część dnia spędziłam w pozycji leżącej, ale nie było tak źle.. następnego dnia już było lepiej.. no i gładko![]() bardzo pomocny jest tribiotic, można kupic bez recepty... pierwsze woskowanie starczyło mi na jakieś 4 tyg teraz idę na kolejne... |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
hey nati510 ciesze sie ze te woskowanie starczyło na 4 tygodnie.
ja akurat byłam dzisiaj na takim zabiegu. wszystko poszło gładko i dobrze, nól był ale do zniesienia... ale za to jaki efekt!!! gładko... stwierdziłam ze bede chodzic regularnie. tylko ze włąsnie te woskowanie potzrebne mi było na 3 tygodnie bo wyjezdzam i nati tu mnie pocieszyłas ze moze mi wystarczy
moje ubranka na wymiane https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
mi woskowanie starcza na jakieś 3 tyg, ból jest ale do zniesienia - najbardziej boli chyba za pierwzym razem, później już coraz mniej, robię pachy od jakichś 2 lat dość regularnie i w tym miejscu prawie nic już nie czuję a wloski odrastają dużo słabsze i jest ich mniej, nogi i ręce robię od czasu do czasu najczęściej na lato i tu mnie boli trochę bardziej ale jak mówię-da się znieść, efekt świetny-gładko jak nigdy
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
nie ma co ukrywać woskowanie boli, ale warto iść żeby być gładziutkim zwłaszcza na wakacje
Nie trzeba przynajmniej codziennie latać z maszynką i sprawdzać czy nic nie wystaję spod majtek ![]() Mi efekt utrzymuje się okolo 2 -3 tygodnie. Najgorsze jest to że wrastaja mi po woskowaniu włoski w skóre a to niestety jest uciążliwe |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
A ile kosztuje taki zabieg?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
A jak wyglada taki zabieg? Kiedys slyslzam ze sie dosteje od kosmetyczki jednorazowe bardzo wyciete majteczki i kojrzy mi sie to z fotelem u ginekologa;P
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja byłam bez majtek... pod pupą miałam jednorazowy podkład taki jak i ginekologa i już... pani kosmetyczka bardzo miła i miło nam się rozmawiało, więc nie czułam wstydu czy coś... generalnie nie jestem osobą wstydliwą i ginekologów też się nie wystrzegam, także problemów nie było...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki kobietki, bardzo mi pomogłyście, końcem lipca idę na depilację!
Edytowane przez MoniaUR Czas edycji: 2007-06-27 o 18:32 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Depilacja woskiem w krakowie
Szukam jakiegoś przyjemnego, higienicznego i w miarę nie drogiego salonu, gdzie mogłabym się na taki zabieg umówić. To będzie mój pierwszy raz
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Depilacja woskiem w krakowie
przyłączam się do pytania
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
osobiście odradzam Angel przy zwierzynieckiej, byłam tam raz na pachach i więcej nie pójdę. wyrywanie to nic w porównaniu z poparzeniem zbyt rozgrzanym woskiem. cena o ile dobrze pamiętam ok. 30 zl, więc porównywalnie do innych gabinetów.
również podłączam się do pytania
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
depilacja woskiem/pastą cukrową - Toruń
Witam!
Czy któraś w wizażystek mogłaby polecic salon kosmetyczny w Toruniu, w którym wykonują depilację bikini? Chodzi mi o depilację woskiem lub pastą cukrową
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: depilacja woskiem/pastą cukrową - Toruń
Ja polecam Wysokie Szpilki na Podgórnej. Doskonała atmosfera i wysoki profesjonalizm. Salon działa od bardzo niedawna, ale ja już tam robiłam i łydki i bikini i musze powiedzieć - jest super. Teraz czekam na odrost pod pachami, ale trochę się boję bólu pod paszką, brr
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Tak, tu sie zgadzam. Mialam byc w Wysokich, jak tylko sie otworzyly i jak jeszcze w sumie nikt w Toronto o nich nie wiedzial. Najlepsze jest to, ze tam sie caly czas cos dzieje, a Panie sa niesamowite. Ja juz mam termin na 15 sierpnia na makijaz slubny dla mnie, mojej mamy i swiadkowej, a zaczelo sie tez od depilacji. Ja tam wierze, ze jest to najlepiszy salon w Toronto. Tam, gdzie bylam do tej pory, czulam sie "odfajkowana". Mam na przyklad beznadziejne wspomnienia z Erisa. Myslalam, ze za ta cene bedzie fajna obsluga, ale sie okazalo, ze najpierw panie nie mialy czasu, potem przetrzymaly mi pasek w pachwinie i mialam wybroczny.
A w szpilkach to jest zupelnie inaczej. Massepain - jak paszka? :P:P:P |
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie wiem, czy to już nie offtop :P
Byłam, paszka ma się świetnie Troszkę bolało, ale Pani Joasia stwierdziła, że sama się boi tego bólu, więc było raźniej I w sumie wyszłam jeszcze z terminem na mikrodermabrazję. Ale uciekam już, bo to nie ten wątek, nie ten temat : ))
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
pozwolę sobie podbić bo poszukuję
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Ja również będę wdzięczna za odpowiedź
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
podbijam, bo poszukuję jakiegoś porządnego salonu, może jednak ktoś zna?
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Ja też będę wdzięczna za odpowiedz gdzie robią dobrze depilacje??
Slyszałam o takim gabinecie który znajduje się przy ul. Czarnowiejskiej i miesci sie tam gdzie fryzjer framesi- czy ktos slyszał cos o tym???? |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
A mogłby ktoś podać telefon do nich,albo strone internetową? Bo nigdzie nie mogę ich znaleźć w googlach, żeby się umówić.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Hej lisiwona!
Niestety Wysokie szpilki już zamknęły swoją działalność;/ Tez mialam sie wybrac ale od pewnego czasu nie działay telefony,strona internetowa i kiedys poszlam osobiscie na podgórna a tam juz zniknął szyld reklamowy..;/ szkoda bo podobalo mi sie tam..;/ |
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
Szukam salonu w Trn, w którym mają depilację woskiem. Wszędzie widzę tylko laserową, a to mnie nie interesuje. Ktoś może pomóc? Chodzi mi o depilację bikini - najlepiej brazylijską...
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Doriano Upiększarnia Renata Skarbek Viva Iwony Marciniak (wymieniłam te u których byłam klientką) lecz jesli chodzi Ci o depilacje brazylijską to niestety chyba żadny nie wykonuje takiej usługi - sama kiedys szukałam takiego salonu Mogę Ci polecić salon w Bydgoszczy o nazwiec "Secesja" przy ul.Cieszkowskiego.Sprawdz ony w 100% !!! byłam tam na brazylijskiej juz 3 razy Polecam goraco
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

, więc będę wdzięczna za polecenie sprawdzonego gabinetu kosmetycznego w Rzeszowie 

woskowanie mialam ok 11, więc pozotałą część dnia spędziłam w pozycji leżącej, ale nie było tak źle.. następnego dnia już było lepiej.. no i gładko
ja akurat byłam dzisiaj na takim zabiegu. wszystko poszło gładko i dobrze, nól był ale do zniesienia... ale za to jaki efekt!!! gładko...

Mogę Ci polecić salon w Bydgoszczy o nazwiec "Secesja" przy ul.Cieszkowskiego.Sprawdz ony w 100% !!! byłam tam na brazylijskiej juz 3 razy