|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
all4nails czy warto tam zrobic kurs???
Witam!!!
![]() Mam pytanie do wszytskich kobietek na temat tego czy warto zrobic kurs w all4nails??? Czy ktoras z was robila tam kurs, jak sobie teraz radzicie??Jaka jest wasza opinia ??? Jestem zainteresowana tym kursem poniewaz chce zajac sie robieniem tipsow bo strasznie mnie to zainteresowalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CZy ktos mi odpowie na posta?? hallo?? jest to dla mnie wazne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: all4nails czy warto tam zrobic kurs???
Ja robiłam kurs w All4Nails.
Polecam. Kurs jest jednym z tych, po których ciężko mieć braki (jeśli się słucha i przyjmuje do wiadomości przekazywaną wiedzę). Poza Beauticą w Krk polecane jest również Euro Fashion, nie orientuję się dokładnie w cenach, ale myślę, że zbliżone. Edit: forum ma specjalny dział "przedłużanie paznokci" i tam właśnie przenoszę Twój wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Te zdjecie wklejone pazurkow to twoja robota?? bo jak tak to wg mnie swietne.
CZyli mam rozumiec ze kurs w all4nails jest bardzo pomocny , a czy TY AGOOSIA mialas wczesniej stycznosc ze stylizacja za nim wybralas s ie na kurs?? I jeszcze chcialbym spytac jaki robilas kurs?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak, to moje pazurki te po prawej.
a tutaj masz jeszcze inne ![]() To był mój pierwszy kurs, robiłam szkolenie na żel. Przed kursem dużo czytałam o przedłużaniu i próbowałam na sobie coś działać, a że jestem chorobliwą perfekcjonistką, stwierdziłam, że bez kursu się nie obejdzie. Kurs robiłam rok temu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Sliczne robisz te pazurki
![]() ![]() Powiem ci ze chcialam sie nauczyc bez kursu ale stwierdzilam ze kurs jednak musi byc. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Czy się nauczysz? A czy ja się nauczyłam? ![]() Myślę, że warto się tam wybrać. Wiadomo, że wprawy nabiera się z czasem, ale dobre podstawy muszą być. Instruktorki są miłe, atmosfera fajna i zdobędziesz dużo wiedzy. Z czasem wszystko Ci się ładnie poukłada i będzie OK. Gwarantuję, że po kursie długo będą Ci się śnić paznokcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Heheh no to bede miala obsesje pazurkową ;p;p;p;p
Skoro twierdzisz ze jest mila atmosfra i cos wyniose z tego kursu to znaczy ze powinno byc wszystko ok a z czasem dojde do wprawy, zreszta praktyka czyni mistrza;p;p;p;p chyba sie wybiore na ten kurs tylko pierw z mamusia o pieniazkach musze pogadac hihi;p ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
HEj, ja tez robilam kurs w all4nails
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha, wazne jest tylko, zebys pytala o wszystko czego nie rozumiesz albo cego nie zaamietalas ![]() ![]() a co do tipsow - jak opanujesz to nie jest trudne, wazne by naklejac tak, aby sie nie podpowietrzyl ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, pamiętaj, że po ukończeniu kursu nie będziesz mistrzem
![]() ![]() Szkoleie to wstęp, podstawa do dalszych zmagań - im więcej wyniesiesz z kursu tym lepiej. Płacisz za kurs (nie ważne ile ) to wymagasz więc PYTAJ , PYTAJ i PYTAJ, nawet kiedy cos wyda Ci się głupie pytaj, bedziesz miała łatwiejszy start. A szkolenia indywidualne są najlepszym rozwiązaniem ![]() Idź śmiało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Daj znać, jak będziesz już po.
Faktycznie, zapomniałam dodać, że kurs jest indywidualny. Śmieszą mnie kursy w grupach 10-cio osobowych, a zwłaszcza takie,które trwają np 3 miesiące i ciągną 30x więcej pieniędzy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dam znac!!
![]() ![]() Chcialam jescze moje drogie kobietki spytac czuy egzamin na koniec kursu jest trudny??? i czego najbardziej wymagaja??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Egzamin ustny to pytania z mateiału, jaki został Ci przekazany - jeśli będziesz słuchać, to bułka z masłem
![]() A największą wagę przykładają do praktyki oczywiście, tekże nie ma się co denerwować tylko spokojnie i w skupieniu tworzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
znalazlam ciekawa stronke www.e-paznokcie.info/uv.htm pisze na niej jak odbywa sie nakladanie tipsow i wiel innych rzeczy. POczytam zawsze bede cos wiedzeiec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
nie ma sie co przejmowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Z tego co piszesz to pytania sa podstawowe o ktorych trzeba wiedziec caly czas iwec problemu chyba raczej niebedzie
![]() Aaaa jescze to ze pare rzeczy jusz iwem bo ciagle czytam ihihih ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2007-07-12 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja w LCN nie miałam egzaminu, w Beautice pisemny i praktyczny.
Pisemny : manicure biologiczny krok po kroku, opisać grzybicę paznokci, jakich preparatów używamy do sterylizacji, dezynfekcji i opisać gradacje pilnków i był piąte pytanie ale kurka zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
Kobietki moje
![]() ![]() Jak skoncze kurs i bede chcial sobie zakupic potrzebne przyrzady do stylizacji to ile tak mniej wiecj musze na to przeznaczyc pieniedzy?? napiszcie bo jest to dla mmnie wazne.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
up up ;-)
Chciałam się zapytać Was dziewczynki, tych które się szkoliły w All4nails i tych, które robiły pazurki na kursie na własnych pazurkach - czy dobrze się tak uczy? Na własnych dłoniach a nie na modelce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na własnych dłoniach to żadna nauka..modelka musi byc!
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sobie daruj
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Ciekawa jestem czy zawsze tak tam szkoliły dziewczyny? Wiecie coś na ten temat? Czytałam tutaj i jest rzesza polecających tę szkołę. No ale wobec tego zadzwonię do EF.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Darko,a czy Ty jesteś szkoleniowcem,ze się wypowiadasz w tej kwestii?
W naszej szkole odpowiednie wykształcenie kierunkowe zdobyły rzesze stylistek,zdecydowana większosć z nich jest Wam znana z gazet branżowych,same obecnie prowadzą kursy,szkolenia,samdzieln e salony stylizacji i wszystkie ukończyły szkolenie na własnych dłoniach.Jak widać - da się i nadal szkolimy wielu kursantów i wielu z nich wybiera opcje pracy na własnych dłoniach,wiedząc,ze jest to zdecydowanie trudniejsze niż praca na modelce. Jesli zatem nie masz doświadczenia w tym temacie,uprzejmie proszę aby nie komentować. Dodam,ze w tej chwili to,czy kursantka szkoli sie na dloniach własnych czy na modelce,to jest swiadomy wybór kursanta i jesli kursant ma życzenie przybyć z modelką,to nikt z tego powodu nie robi problemów. Pisanie jednak żeby darować sobie polecane szkolenie, w bardzo dobrej szkole stylizacji z powodu ew braku modelki,jest śmieszne i nie ma oparcia w żadnych argumentach,prócz własnego światopoglądu w danym temacie.
All4Nails Team Kraków Edytowane przez DariannaKrak. Czas edycji: 2013-01-16 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Tak na podstawowe produkty to z 600 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.